reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
DSC_0124.jpgDSC_0125.jpgDSC_0127.jpgDSC_0128.jpgDSC_0130.jpgDSC_0131.jpgDSC_0133.jpg

Te bodziaki maja wzorki jakby dla dziewczynki ale mama kiedys kupila je w UK a na poczatek dla malenstwa wydaje mi sie, ze moga byc bo dzidzia i tak wyrosnie z nich szybko prawda?

Malo mam ubranek i jeszcze tyle do kupienia ehhh :(

Jakas bluza czy sweterek, bluzeczki z dlugim rekawem, bodziaki z dlugim by sie jeszcze przydaly :( i jeszcze te najmniejsze na 56 bo wszystko na 62 narazie mam...

Załączniki

• DSC_0124.jpg
    DSC_0124.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_0125.jpg
    DSC_0125.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC_0127.jpg
    DSC_0127.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_0128.jpg
    DSC_0128.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0130.jpg
    DSC_0130.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC_0131.jpg
    DSC_0131.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0133.jpg
    DSC_0133.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 34
koreczek nie wiem czy masz gdzieś w pobliżu ikee, tam maja bardzo fajna pościel, poszewki i łózeczka w atrakacyjnej cenie i jakościowo też fajne :) przejrzyj sobie ich oferte :) żebym nie miała tej pościeli co mam pewnie bym kupiła w ikei, sama dla siebie i teraz dla córki kupuje :)

Tekstylia dla niemowląt - IKEA

Sony mamy ten sam komplecik pajacyków :-). W TKMaxx widziałam dziś te ciuszki, ale nie było rozm kom z bezrękawnikiem.

Ja w tym miesiącu zamierzam kupować reczniki, pieluchy i kosmetyki. Co miesiąc coś i nie będzie boleć :-).

Ufff po 2-óch godzinach spędzonych na allegro mogę stwierdzić, że najkorzystniej będzie kupować u Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (gapa_kids) Z całej mojej listy wyprawkowej zabrakło u niego tylko wanienki z termometrem :) Całą resztę zakupię u niego. Porównałam ceny wybranych produktów z innymi sprzedawcami i ma najlepsze, no i za przesyłkę płaci się raz ;)
U innego sprzedawcy dokupię w/w wanienkę i prześcieradło frotte, bo jest za 13,30zł a i chyba butelki Tommyy Tippee z czujnikiem, bo cenową lepiej wyglądają niż u gapa_kids,a i tak będę musiała zapłacić za przesyłkę.
A może Wy macie upatrzonych sprzedawców z allegro z rzeczami wyprawkowymi? Jakby cos to proszę o info ;)

reklama
Do góry