reklama
Dżaga
Fanka BB :)
a ja zamówie dzis przewijak wlasnie dostałam maila ze na smyk.com jest już dostępny mam troche punktów payback więc połowe kwoty pokryją punkty Berber, Przewijak Dino mod. T70, miś, 70x50x9 cm - Lookart - Świat niemowlaka - Smyk.com
ewelinkowska
Dziewczyny, w sobotę jadę do mojej teściowej na 4 dni. Ona jest krawcową i posiada coś wspaniałego, czego ja nie posiadam! MASZYNĘ DO SZYCIA!!!!
Mam zamiar uszyć kilka takich sówek i jak mi wyjdą ładne to od razu wrzucę na forum i może któraś będzie chciała jakąś? Mam zamiar szyć u niej do upadłego! Literki, maskotki, poduszeczki...dostałam w spadku starą karuzelę na łóżeczko, ma prześliczną melodyjkę ale plastikowe misie nie przemawiają do mnie... więc sama sobie uszyję śliczne rzeczy na karuzelę.
Przesyłam Wam moje dalsze łupy- zakupy
Mam zamiar uszyć kilka takich sówek i jak mi wyjdą ładne to od razu wrzucę na forum i może któraś będzie chciała jakąś? Mam zamiar szyć u niej do upadłego! Literki, maskotki, poduszeczki...dostałam w spadku starą karuzelę na łóżeczko, ma prześliczną melodyjkę ale plastikowe misie nie przemawiają do mnie... więc sama sobie uszyję śliczne rzeczy na karuzelę.
Przesyłam Wam moje dalsze łupy- zakupy
Załączniki
-
DSC_0336.jpg21,2 KB · Wyświetleń: 25
-
DSC_0337.jpg37,7 KB · Wyświetleń: 28
-
DSC_0327.jpg22,2 KB · Wyświetleń: 40
-
DSC_0329.jpg24,1 KB · Wyświetleń: 28
-
DSC_0331.jpg29,3 KB · Wyświetleń: 30
-
DSC_0332.jpg27,6 KB · Wyświetleń: 26
-
DSC_0334.jpg23,2 KB · Wyświetleń: 27
-
DSC_0335.jpg23,2 KB · Wyświetleń: 27
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Śliczne te sówki //
ja mikołajowa bedzie przecudna
ja mikołajowa bedzie przecudna
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dzaga śliczny przewijak ....
a ja mam doła .. ze ja jeszcze nic nie kupuje i ze w tymmiesiacu znow nie bedzie raczej z czego
a ja mam doła .. ze ja jeszcze nic nie kupuje i ze w tymmiesiacu znow nie bedzie raczej z czego
reklama
Kamcia2810
ewelinowska fajne ciuszki.
koreczek jeszcze masz czas. Może coś dostaniesz od znajomych jak przyjdą oglądać bobaska
Ja wanienkę i przewijak mam z głowy bo siostra powiedziała, że mi da swoje.
koreczek jeszcze masz czas. Może coś dostaniesz od znajomych jak przyjdą oglądać bobaska
Ja wanienkę i przewijak mam z głowy bo siostra powiedziała, że mi da swoje.