reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

koreczek nie martw się, jakoś dasz radę - na pewno dużo rzeczy podostajesz i się nie zdublują ;) A tak nawiasem mówiąc na Onecie jest artykuł: Polska wyludnia się w zastraszającym tempie, tak źle nie było od lat... - Hmmm pomyślmy, dlaczego mnie to nie dziwi?!

reklama
tak koreczek jeszcze jest czas :) ja tez prawie nic nie kupuje bo nawet nie mam z czego.. tylko to co najwwaznijesze.. no i plus ubranka mamy ... ale same kosmetyki, komoda, pieluchy kosztują... także staram sie po trochu kupować co miesiac ....
teraz mama ma zobaczyc pieluchy w berlinie to na start bym miała...
ooo i jescze musze dokupic body z dl rekawem na 50 bo nie mam...

koreczek nie martw się, jakoś dasz radę - na pewno dużo rzeczy podostajesz i się nie zdublują ;) A tak nawiasem mówiąc na Onecie jest artykuł: Polska wyludnia się w zastraszającym tempie, tak źle nie było od lat... - Hmmm pomyślmy, dlaczego mnie to nie dziwi?!

hmmm no wlaśnie :p ciekawe dlaczego :baffled::confused:

Z PROMOCJI

w rossmanie bephanten na odparzenia 100g +kosemetyczka gratis z jeszcze 30g maści za 34,99 POLECAM bo w aptekach kosztuje ponad 44zł :) a jest naprawde super na odparzenia :D

słuchajcie, ja słyszałam od koleżanek z pracy, że ten bephanten jest rewelacyjny na piersi podczas karmienia. Można spokojnie dostawiać dziecko już po kilku chwilach, bo maść ta świetnie się wchłania i podobno nie szkodzi dziecku :) mam bony na 150 zł do rossmana i myślę w sobotę pojechać i kilka rzeczy kupić...a ta maść będzie na pewno jedną z nich :)

Ja jestem na etapie ciuchów :( ale niektórych rzeczy nie kupuje. Wgrywam foty i wrzucę.

Mam
Smyk r. 62 - 30 zł

Smyk Kombinezon r. 62 - 60 zł

5-10-15 r. 62 14,99zł

Smyk 3 pary pajacyk r. 62 50 zł
Smuk 3 pary pajacyki r. 56 - 50 zł
Smyk 5 par body r 56 - 30 zł
TKMAX Body+ bezrękawnik+spodnie r. 68 - 49,99zł

TKMAXX Komplet Pajacyk+śliniaczek+czapeczka+skarpetki+rożek do kapieli+body r. 0-3 mies. - 79,99zł
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Sony sliczne. Kombinezon super, ja w smyku ostatnio bylam i byly takie jesienne.

Bylam dzis w rossmannie i wzielam 2 proszki do prania lovela, krem nivea taki 200ml, plyn do kapieli 500ml ale zdecydowalam sie na nive'e. Ide do kasy - place karta :D a tam karty nie chce mi przyjac sie wkurzylam :< musialam wszystko zostawic bo nie mialam gotowki przy sobie a bankomatu wkolo brak :D wiec jutro pojde znow do rossmanna.

A zaraz porobie zdjecia i wrzuce co jeszcze mam dla Adasia. A tak naprawde duuuuuzo ciuszkow mi brakuje...

reklama
Do góry