reklama
Dobra focha już nie mam.
Co do sówek z linku ładne i chyba samemu łatwo zrobić, ale ta od ewelinkowskiej cudowna
Pieluchy wielorazowe to raczej nie dla mnie. Przeczytałam i dziękuje za link, ale ja jednak wolę jednorazówki :-).
Co do sówek z linku ładne i chyba samemu łatwo zrobić, ale ta od ewelinkowskiej cudowna
Pieluchy wielorazowe to raczej nie dla mnie. Przeczytałam i dziękuje za link, ale ja jednak wolę jednorazówki :-).
die_perle
Fanka BB :)
o tak ja jednak jestem ztych nieekologicznych i wygodnych matek idących na łątwizne pieluchom jednorazowym mówie- nein! ale znam i doceniam ich zalety...co jednak nie przekonują mnie w wystrczajacym stopniu jestem leniwa wygodna i bio- to conajwyzej bąka mogę puscic
Carla.
Kurcze aż żałuję że dostaję ubrania w spadku po synku koleżanki... Jak oglądam Wasze zdobycze to czuję zazdrość (cóż za paskudne uczucie).
Jutro pogadam z mamą, bo dostała nagrodę w pracy i chce kasą sypnąć, zobaczę ile chce dać i zdecyduję co kupić młodemu- kilka ubranek czy może te wielorazowe. Mój dalej nieugięty i nie chce o tym słyszeć, ale mnie naprawdę korci żeby spróbować...
Jutro pogadam z mamą, bo dostała nagrodę w pracy i chce kasą sypnąć, zobaczę ile chce dać i zdecyduję co kupić młodemu- kilka ubranek czy może te wielorazowe. Mój dalej nieugięty i nie chce o tym słyszeć, ale mnie naprawdę korci żeby spróbować...
osa_24
no sowki z linka piekne, ale zakup za 40 zl nie cieszy niestety tak jak za 1,50;-):-)
Osa, głowa do góry. Zawsze można ręcznie uszyć, a krój to prościzna. Wystarczy przenieść na papier, potem odrysować i pozszywać. W środek można dać "szeleszczacza" dla malucha.
Wykrój sowy: sowa wykrój na Stylowi.pl
Wykrój sowy: sowa wykrój na Stylowi.pl
Pieknaszyszunia
kochane zaraz bedziemy same szyc sówki i przescigac sie która ładniejsza
reklama
tosienka88
Dziewczyny na otarcie łez po Sówce wklejam link do C&A http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#/Wyprzedaż/Niemowlęta/Odzież dla noworodka Cudeńka dla Dzieciaczków jak i dla Mamusiek (sama upolowałam jeansy za 34,90,- i kilka innych )
Ostatnia edycja: