reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Pannacota jeśli twoją główną przeglądarką jest Mozzila Firefox to forum bb będzie ci działało tak do dupy jak mi. Teraz bb czytam z męża przeglądarki czyli Google Chrome i nie ma żadnych problemów. [h=2][/h]
Landrynka_80
Die, Deli plan materacowy ustalony wiec teraz do pazdziernika na zakup czekać
Deli fajnie ze super jakosc ciuszków. Grunt to znalezc cos fajnego
Bosmanka ja tez w tym miesiacu szybko sie wypstrykałam z kaski. Tym bardziej że dostaje duzo mniejsza kaske z powodu l4.
Wiec to co zostało musi starczyc na zycie
Joanna153 ja sie za bardzo na ten temat nie wypowiem... z matem miałam gryczano kokosowy materac. teraz mamy wzykły piankowy. Ale chyba to nie jest tak strasznie wazne dla mnie.
Grunt zeby było wygodnie i czysto.
Tym razem przewazyły wybór kwestie finansowe.
Tosieńka trzeba robic przerwy w nauce
a ten wontek to idealne miejsce
)
Chyba raczej wiekszosc chłopaków.
Deli fajnie ze super jakosc ciuszków. Grunt to znalezc cos fajnego
Bosmanka ja tez w tym miesiacu szybko sie wypstrykałam z kaski. Tym bardziej że dostaje duzo mniejsza kaske z powodu l4.
Wiec to co zostało musi starczyc na zycie
Joanna153 ja sie za bardzo na ten temat nie wypowiem... z matem miałam gryczano kokosowy materac. teraz mamy wzykły piankowy. Ale chyba to nie jest tak strasznie wazne dla mnie.
Grunt zeby było wygodnie i czysto.
Tym razem przewazyły wybór kwestie finansowe.
Tosieńka trzeba robic przerwy w nauce
Chyba raczej wiekszosc chłopaków.
Pieknaszyszunia
Landrynka a to nie 100% dostajesz, nawet na L4?Bosmanka ja tez w tym miesiacu szybko sie wypstrykałam z kaski. Tym bardziej że dostaje duzo mniejsza kaske z powodu l4.
Wiec to co zostało musi starczyc na zycie![]()

Paulinek
Styczniowe mamy'08
No ja na l4 tez nie mam 100 proc, raptem 60, maciezynski 82 proc przez pierwsze 30 dni, pozniej 75 i wychowawczy 60 proc. Nic dziwnego ze malo kto siedzi na l4, a pozniej szybciutko wraca do pracy:-(
Landrynka_80
normalnie dostalam ok 500 f pensji. 2 dmiesiace temu dostalam 280 f. a teraz jakies 420 f.
Z tego co wiem powinnam dostac ok 75%
Pieknaszyszunia
aaa Ty z Uk, nie dowidziałamnormalnie dostalam ok 500 f pensji. 2 dmiesiace temu dostalam 280 f. a teraz jakies 420 f.

Kamcia2810
A mnie wczoraj oświeciło, że do wózka też trzeba mieć materacyk bo przecież dziecka nie polorze do pustej gondoli 

reklama
Pannacota
Ja chyba mam w komplecie materacyk. Ale pościel do wózka trzeba miećA mnie wczoraj oświeciło, że do wózka też trzeba mieć materacyk bo przecież dziecka nie polorze do pustej gondoli![]()