reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Nie mogę edytować, bo znowu mi się bb psuje, więc przepraszam Deli z góry za nowego posta. Szyszunia grubość materaca ma 9cm. Dziewczyny poleca któraś jakieś wkładki laktacyjne, jakąś konkretną firmę?

reklama
Pannacota jeśli twoją główną przeglądarką jest Mozzila Firefox to forum bb będzie ci działało tak do dupy jak mi. Teraz bb czytam z męża przeglądarki czyli Google Chrome i nie ma żadnych problemów. [h=2][/h]

Die, Deli plan materacowy ustalony wiec teraz do pazdziernika na zakup czekać:)
Deli fajnie ze super jakosc ciuszków. Grunt to znalezc cos fajnego:)

Bosmanka ja tez w tym miesiacu szybko sie wypstrykałam z kaski. Tym bardziej że dostaje duzo mniejsza kaske z powodu l4.
Wiec to co zostało musi starczyc na zycie:)

Joanna153 ja sie za bardzo na ten temat nie wypowiem... z matem miałam gryczano kokosowy materac. teraz mamy wzykły piankowy. Ale chyba to nie jest tak strasznie wazne dla mnie.
Grunt zeby było wygodnie i czysto.
Tym razem przewazyły wybór kwestie finansowe.

Tosieńka trzeba robic przerwy w nauce:) a ten wontek to idealne miejsce:))
Chyba raczej wiekszosc chłopaków.

Dzięki Kamcia mam właśnie Firefoxa. Chyba zainstaluję sobie Chroma... Jeśli nie znajdę żadnego haczyka to kupię ten tańszy materac. Trudno, zaryzykuję. 9cm to nie tak źle, te za ponad 200zł mają grubość 10cm.

reklama
Do góry