reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Chyba tylko ja nie narzekam na L4 - dostaję więcej niż jak pracuje.

Ten materac lateksowy oglądałam i moim zdaniem jest OK. Może po prostu wysprzedaż, promocja tak jak w ciuszkach co kupiłam. Zawsze jak przyjdzie coś tandetnego można odesłać.

Kamcia w zależności jaki wózek kupisz niektóre już mają materacyk. Ja nawet dostałam pościel do swojego.

Landrynka no niestety wrzesień, październik dopiero łóżeczko + materacyk + pościel. Teraz na razie korzystam i kupuje ciuszki :-). Czekam na paczki znów :-).

Mój dzisiejszy zakup z rana spo.jpg spodenki :-)

Załączniki

• spo.jpg
    spo.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 29
Dziewczyny, a gdzie można obejrzeć ten lateksowy materac z promocji? Umknął gdzieś link. Ja widzę same po 200 zł. Chyba zostanę przy wyborze kokos-lateks. Mają dobre opinie i są wytrzymałe na wiele lat.

deli czyli polecasz te tanie ciuszki z allegro? Jakość git? Bo też mi się podobały, ale czekałam aż do Ciebie przyjdą ;-)
Ten dresik jednoczęściowy jest rozpinany w kroku? bo na zdjęciu nie widać, zeby tak było.

Ostatnia edycja:
Oska dostałam dziś i z czystym sumieniem mogę polecić.
Pajacyk jak i dresik ma zaczaski w kroku. Więc zgadza się z opisem :-). Bodziak z kołnierzykiem ma materiał taki jak polówka dla dorosłego, ale jak dla mnie super i to za tą cenę.

reklama
Rajani teraz czytam "Ciąża w pytaniach i odpowiedziach" Dr Glade, koleżanka mi pożyczyła, bo znajoma jej pożyczyła :) Popytaj może ma ktoś ze znajomych znajomych :)
Deli śliczne ogrodniczki :) Mały będzie przystojniacha.

Do góry