reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
dziewczynki mam w pdf-ie książkę Język niemowląt. Moja mama mnie rozumie - Hogg Tracy, Blau Melinda za | Książki empik.com , jak któraś ma ochotę na nia to piszcie na priva, podeślę :-)
W Selgrosie patrzyłam na stronie ofertę. Z ciuszków dla dzidzi są tylko pajace? I czy tam trzeba miec ich kartę, zeby zrobić zakupy?
Tak trzeba mieć kartę tak samo jak do makro.
0-3 to 62
3-6 to 68
Przyszła mi dziś foto książka. Pierwszy raz robiłam poziome A4 i na 80 zdjęć 4 lekko zmaściłąm, ale i tak jest piękna.
Teraz muszę zrobić kwadraciaki, bo po porodzie znów czasu będzie mało i akurat co miesiąc po 1 sztuce będę kupować :-).
3-6 to 68
Przyszła mi dziś foto książka. Pierwszy raz robiłam poziome A4 i na 80 zdjęć 4 lekko zmaściłąm, ale i tak jest piękna.
Teraz muszę zrobić kwadraciaki, bo po porodzie znów czasu będzie mało i akurat co miesiąc po 1 sztuce będę kupować :-).
Ostatnia edycja:
hekhmm jak foto książka, jakie kwadraciki? Tzn. wydaje mi się, że wiem co to fotoksiążka tylko właśnie mnie tu mącisz coś deli? Co ty kombinujesz?
die_perle
Fanka BB :)
no wlansiw ja tez juz mimo ze opowiadals teraz sie pogubilam- nie trzymaj nasw niepewnosci tylko pokaz nam te fotoksiazeczke..aha i jak bedziesz miala chwilke odsuzkaj te laske o ktorej dzis rozmawialsmy co robi te literki na scine
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Myslalam ze wszystkie gondolki maja materacyk A poscieli nigdy nie uzywalam, jedynie kocyk na spod, a malenstwo w spiworek plus nakladka na gondole.
Dziś już nie wytrzymałam z bólu pleców i bioder w nocy i zamówiłam poduszkę kojec Motherhood
http://www.od-narodzin.pl/produkt/mo...ciazy_i_ka.php
Oby mi pomogła w nocy, koleżanki siostra miała przy bliźniakach i sobie chwaliła.
Czy któraś ma i pomogła??
http://www.od-narodzin.pl/produkt/mo...ciazy_i_ka.php
Oby mi pomogła w nocy, koleżanki siostra miała przy bliźniakach i sobie chwaliła.
Czy któraś ma i pomogła??
reklama