reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Joanna ja przy córce miałam koksowo-gryczany materacyk i nic się z nim nie działo, ale nie wiem jaki kupie teraz.
O lateksowych słyszałam, ale cena powala. No nic zobaczymy co kupimy. Może i ten lateksowy jednak dzieciaczek w łóżeczku dużo czas spędza na początku, a sama też lubię mieć dobry materac.

Miło jak przychodzą próbki. Ja jeszcze się nie rejestrowałam, ale linki wszystkie sobie zapisałam :-).

Carla ładny fotelik.
Pieknaszyszunia ładne bodziaki szkoda, że rozmiarówek brak :-(. No, ale tak jest w promocji.

Ja już wiem, ze na 100% pokoić dla synka będzie turkusowo-szary i białe mebelki + drzewko + fotki w białych rankach :-). Trzymajcie kciukasy by kolor potem wyszedł taki jaki chce i pomyśleć, ze jeszcze tyle będę czekać :-(.
turkusowy pokoj.jpg

Załączniki

• turkusowy pokoj.jpg
    turkusowy pokoj.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Deli śliczne kolorki. Ja też chcę białe łóżeczko. Meble moje zostają, ale są białe, u mnie sypialnia zostaje, więc tylko łóżeczko kupię.
Carla bardzo fajny fotelik. Wygląda na bardzo solidny.

Co do próbek z J&J to widzę że bez podania daty porodu się nie da zarejestrować, a można tylko datę do dziś wybrać. Więc albo wpisać fikcyjną, albo zaczekać trzeba. Szkoda.

Ostatnia edycja:
Joanna to kup kokosowy jeśli masz wątpliwości, ja nie zauważyłam takiego problemu z Neli materacem. Od stycznia Nela ma już inne łózko, ale tamten materac nie jest wytyrany, więc zostaje ten co mamy.
Deli pokój elegancki będzie, super kolory.

Szyszuniu, w mailu wystarczy uprzejmie poprosić o próbki, ponieważ jesteś przyszłą mamą i chcesz się zapoznać z produktami firmy. :) Nie zapomnij podać adresu domowego. U mnie reakcja była szybka, jakoś przesyłkę otrzymałam tydzień od wysłania prośby.

Wysłać mail można przez formularz na ich stronie:

napisz do nas - pl

**

Deli, piękne kolory. Nasz pokoik będzie seledynowy. Będę chciała jeszcze zrobić jakieś handmade'owe obrazki z materiału na ściany. :) Póki co czekam na pościele uszyte ręcznie. Udało mi się tanio kupić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry