reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Joanna ja przy córce miałam koksowo-gryczany materacyk i nic się z nim nie działo, ale nie wiem jaki kupie teraz.
O lateksowych słyszałam, ale cena powala. No nic zobaczymy co kupimy. Może i ten lateksowy jednak dzieciaczek w łóżeczku dużo czas spędza na początku, a sama też lubię mieć dobry materac.

Miło jak przychodzą próbki. Ja jeszcze się nie rejestrowałam, ale linki wszystkie sobie zapisałam :-).

Carla ładny fotelik.
Pieknaszyszunia ładne bodziaki szkoda, że rozmiarówek brak :-(. No, ale tak jest w promocji.

Ja już wiem, ze na 100% pokoić dla synka będzie turkusowo-szary i białe mebelki + drzewko + fotki w białych rankach :-). Trzymajcie kciukasy by kolor potem wyszedł taki jaki chce i pomyśleć, ze jeszcze tyle będę czekać :-(.
turkusowy pokoj.jpg

Załączniki

• turkusowy pokoj.jpg
    turkusowy pokoj.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Deli śliczne kolorki. Ja też chcę białe łóżeczko. Meble moje zostają, ale są białe, u mnie sypialnia zostaje, więc tylko łóżeczko kupię.
Carla bardzo fajny fotelik. Wygląda na bardzo solidny.

Co do próbek z J&J to widzę że bez podania daty porodu się nie da zarejestrować, a można tylko datę do dziś wybrać. Więc albo wpisać fikcyjną, albo zaczekać trzeba. Szkoda.

Ostatnia edycja:
Joanna to kup kokosowy jeśli masz wątpliwości, ja nie zauważyłam takiego problemu z Neli materacem. Od stycznia Nela ma już inne łózko, ale tamten materac nie jest wytyrany, więc zostaje ten co mamy.
Deli pokój elegancki będzie, super kolory.

Szyszuniu, w mailu wystarczy uprzejmie poprosić o próbki, ponieważ jesteś przyszłą mamą i chcesz się zapoznać z produktami firmy. :) Nie zapomnij podać adresu domowego. U mnie reakcja była szybka, jakoś przesyłkę otrzymałam tydzień od wysłania prośby.

Wysłać mail można przez formularz na ich stronie:

napisz do nas - pl

**

Deli, piękne kolory. Nasz pokoik będzie seledynowy. Będę chciała jeszcze zrobić jakieś handmade'owe obrazki z materiału na ściany. :) Póki co czekam na pościele uszyte ręcznie. Udało mi się tanio kupić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry