reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

reklama
Landrynka no właśnie w Polsce nie ma takich fajnych cen i promocji jak np. w Anglii. Pamiętam jak byłam.
Ale uważam, ze 30-35,- za ciepłego pajaca to niedużo. Siostra kupuje dla synków ubranka w Smyku i jest bardzo zadowolona z jakości.
Kurcze w Tesco to dopiero jest drogo :szok::szok: jak się nie trafi na promocję, to ceny zabijają. Oni mają taką śliczną kolekcję z misiem i króliczkiem, z guziczkami, ale ceny od 55,- w górę :szok:

Ja też się pochwalę nowymi nabytkami, byłam w lumpie i wydałam 94 zł na ciuszki dla małego i w sumie same galoty kupiłam na 0-3m tylko dwie pary są na 3-6m.
Kupiłam też sobie bluzkę i jeansy w H&M bo moje zrobiły się niewygodne. Mam też kartę do Rossmana "Rossnet" i zaraz się tam zarejestruję, zawsze jakieś promocje są i kupiłam sobie krem na rozstępy z Ziaja. Mój się chyba chwyci za głowę jak zobaczy ile wydałam.
Zobacz załącznik 565256Zobacz załącznik 565258Zobacz załącznik 565259Zobacz załącznik 565260Zobacz załącznik 565261Zobacz załącznik 565262 2013-06-10-311.jpgZobacz załącznik 565264Zobacz załącznik 565265Zobacz załącznik 565266

Załączniki

• 2013-06-10-311.jpg
    2013-06-10-311.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 20
Sony ładne łupki.

Oska wiem ze promocja w pl to naprawde tanio. Ale jak pomysle ze miałabym zapłacić za pajaca wiecej niz 5 zł.... to by mnie...
Dobrze ze ja tym razem miałam okazje w uk i tez za grosze kupiłam.
Ale ilosci wydawanej kasy współczuje.

reklama
Do góry