reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Julianna właśnie mi się on też bardzo podoba, ładną ma kolorystykę, pompowane koła co dla mnie ważne jest bo mieszkam na wsi. Pokaże go mężowi zobaczymy co powie. Jeśli się na niego zdecyduje to zamówię u producenta ale na pewno chce go na żywo obejrzeć :) czytałam same pozytywne komentarze

nula fajny ten wozek:) ale musisz zobaczyc go na zywo i zobaczyc jak się nim jeździ bo to podstawa :) czy jest lekki itd...
Ja jeszcze nie wiem jaki wozek..mam w sumie dwie opcje albo ten implast albo jeszcze ostatnio znalazlam freestyle twins no i nie wiem...wolalabym ciemny jednokolorowy i tu mi taki proponuje firma freestyle a jesli chodzi o implast musialabym sie zapytac w sklepie

Ja sobie na salach w h&m upatrzylam:
Product Detail | H&M DE

Product Detail | H&M DE

Product Detail | H&M DE

a poza salami:
Product Detail | H&M DE

Product Detail | H&M DE

:)

a na lato podoba mi sie taka sukienka http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Umstandsmode/Kleider& Röcke/81403/1 ale mam podobnych chyba ze 4 wiec raczej nowych klupowac nie bede- chyba ze sie nienaciagna:p

ta mi sie tez bardzo podoba :) http://babybutt-de.erwinmueller.com...r/Bellybutton-Umstandskleid-52016-77620-0.htm

świetne spodnie http://www.esprit.de/damenmode/umstandsmode/hosen-jeans/stretchige-schlag-jeans-M8A008_930

Ostatnia edycja:
Tutaj sezon na sale jest caly rok:p takze jeden wyprzedaze sie koncza a drugie zaczynaja:p musze sobie podejsc jeszcze do tk maxx- nie wiem czy tam tez maja mode ciazowa nigdy nie patrzylam a bardzo lubie ten sklep:) moze tam cos w fajnej cenie wyszukam:)

aczkolwiek nie chce kupowac za duzo bo to zbedny wydatek- zwlaszcza ze mam teraz 2 kolezanki w ciazy na finiszu- a my sobie tak ciuszki ciazowe przekazujemy :) one dostaly od poprzedniczek z zeszlego roku is przed d woch lat...no i jeszcze siostra mojego Małzownika ma pokaźna kolekcje :)

reklama
die_perle ja też bardzo lubie tk maxxa :)u nas w poznaniu jest w malcie, ale lubie tez chodzic po tkmaxxie w Londynie jak jestem:) zreszta przed porodem na pewno wybiorę się do Londynu na zakupy dla dzidziusiów bo można dostać sliczne a tanie ciuszki:)

Do góry