nnatalie04
Fanka BB :)
W oczekiwaniu na dziecko. Dziennik - Murkoff Heidi, Mazel Sharon za 33,49 zł | Książki empik.com
tu macie linka do tego dziennika
tu macie linka do tego dziennika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam do szpitala kupione ubranka 56 i... okazały się duuużo za duże. Elunia w 36tc urodziła się, jako 45 cm maleństwo. Na szybko rodzina wyszperała kilka ubranek 46-52. W tej chwili moja kruszyna na 2 latka nosi ubranka 80-86.
Najpierw sypiała w cieplarce, potem w rożku, a dopiero koło 6 m-ca zaczęła sypiać w śpiworku, co nie trwało zbyt długo, bo ona nie znosi mieć zakrytych stópek. Obecnie śpi pod jedynym dopuszczalnym okryciem, jakim jest jej ukochany kocyk.
Dziewczyny nie dopuście do takiej sytuacji u siebie. Problem sie robi, gdy kocyk trzeba wyprać, a używany jest non stop/ Spanie, drzemka, picie mleka, siedzenie na nocniku - wszystko to robi z kocykiem. Obłęd.
ja bede musial kupic fotelik maxi cosi- bo kolezanka od ktorej biore wozek kiedys juz fotelik osprzedala i teraz wozek niema fotelika- ciekawe czy znajde w takim samym kolorze- bo maluszka na pocztaku jesli nie ebdzie bardzo zimno bede wozic w foteliku zapietym na wozku