reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

to ja a nie Dzemo:) to moje łóżeczka:p jakbyś była zaiteresowana to dma ci linka do faceta który takie robi w polsce- ja chce od niego zamówic- kosztuja 700 zł

A to sorry ;) Tak jakoś z pierwszego postu wywnioskowałam :)
Koniecznie linka poproszę. Cena bardzo przystępna jak za takie cudo! Ale widziałaś juz na żywo wyroby tego faceta? Bo wiesz wielu może powiedzieć że zrobi. No i ważne, żeby było jakąś atestowaną farbą dla maluchów pomalowane, bo ja chcę właśnie białe łóżeczko :)

Nie no nie mogę, się na nie napatrzeć... Mnie najbardziej podoba się to drugie :)

reklama
bosmanka uwielbiam Next zamawiałam dla Oliwii i ciuchy bomba i taniej mnie wychodziło niż kupowanie w PL

Bosmanka- no nie widziłam na zywca:( niestety....no ale facet robi sam meble z atestowanych farb i dobrego drewna- na jego stronie nie wygladaja tak powalajaco ale to tylko kwestia strony moim zdaniem i zdjęc- łóżeczko śnieżnobiałea tutaj na fb link https://www.facebook.com/?ref=logo#...5391734.-2207520000.1363102590&type=3&theater

No i w polsce znalazlm jeszcze tylko tutaj te łozeczka ale cena jest 2 razy tak i mowa o płycie mdf a nie drewnie więc...no ale są piękne Błękitna Komoda - Strona Główna

tamte które zdjęcia wkleiłam to są ze stron amerykńskich- nawet sie zastanawialm czy tego nie sciagnac z usa- cena samych łozek jest przystepna- w outletach- ale nie znalzlam zadnego outletu ktry wysyla do europy :( no ale możesz jeszcze tutaj oczyska nacieszyc:p Crib Outlet | Baby and Teen Furniture |

Bosmanka- no nie widziłam na zywca:( niestety....no ale facet robi sam meble z atestowanych farb i dobrego drewna- na jego stronie nie wygladaja tak powalajaco ale to tylko kwestia strony moim zdaniem i zdjęc- łóżeczko śnieżnobiałea tutaj na fb link https://www.facebook.com/?ref=logo#...5391734.-2207520000.1363102590&type=3&theater

Eee wyglądają bardzo dobrze i mają dodatkowo funkcjonalną szufladę tylko z kolei jedno mnie martwi. Czy materac będzie tylko na dolnym levelu? Bo jeśli tak, to ja się na pewno nie zdecyduję - bo to dość męczące schylać się ciągle po maluszka. Poza tym tak ukryć taką kruszynę? ;)

EDIT: już sobie odpowiedziałm :) To łóżeczko śnieżnobiałe nie ma regulacji wysokości, ale Pan ma również łóżeczko śnieżnobiałe plus z regulacją :) No to ja chyba dokonałam wyboru hihi. Dzięki die_perle :)

Ostatnia edycja:
TAK TAK TO SNEIZNOBIALE PLUS ma wszytko co mnie rozniez interesuje- regulacje wysokosci na 3 poziomach, wyciagane szczebelki i zdejmowany bok plus szuflada!!!! :) i ono wlansie kosztuje 700 zl bo pisalam meila z zapytaniem- on wykonuje na zamowienie- i wprowadza ewentualne udogodnienia na zyczenie!

my łozeczko mamy po córce chcemy je tylko odmalować na inny kolor - a tez dostalismy od znajomych to łóżeczko ;]

debora ja też jakoś z dystansem podchodzę... natomiast oglądam w internecie to co najpotrzebniejsze - fotelik do auta, wózek i łóżeczko. na resztę pierdołów przyjdzie czas. myślę, że dopiero będę kupować koło 5 miesiąca albo i później.

wybrałam sobie wózek mutsy evo lub navington galeon :)
evo | Mutsy

Galeon - Wózki dla Dzieci & Akcesoria do wózków | Navington

a wózek chyba dopiero kupie jak się dzidziuś urodzi, mam kolegę w sklepie Pati i Maks w Poznaniu, rozmawiałam z nim i powiedział mi że najlepiej przyjść w sierpniu zamówić wózek bo czeka się od 6 do 8 tygodni bo oni nie zamawiają na zapas.

dzemo świetny ten wózek. Chyba właśnie czegoś takiego szukałam. Wiesz może ile kosztuje?

reklama
Antiope a który? mutsy czy navington?

tu masz ceny:
mutsy evo • Szukaj • Pati i Maks

navington • Szukaj • Pati i Maks

mutsy to holenderska firma, navington polska, cenowo chyba po skompletowaniu wyjda podobnie, sama gondola okolo 1500zł, no a dostawka jeszcze na spacerowke więc minimum 2000pln trzeba liczyc, chociaz wydaje mi sie ze 2000pln za gondole i spacerowke to dobra cena a wiem ze mutsy są bardzo dobre wózki bo znajome mialy i jedna ma wozek juz 3 lata a druga 4 i nic sie z nimi nie dzieje.

Do góry