reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Zakupy***

Joeey tak własnie myslałam ze to ty go kupiłas ;D ja jeszcze nie zamówiłam teraz zastanawiam sie pomiedzy zyrafami a słoneczkiem chciałam jeszcze zobaczyc jaki ma Pamciaw do sprzedania

reklama
Ola - a ja tez do Pamci napisalam w sprawie palaka i mi odpisala ze to palak do lozeczka a nie do lezaczka - a powiedzcie mi prosze jak wiecie, czy sa takie palaki co to bede mogla je i do lezaczka i do lozeczka i do wozka ??? Bo ja sie na tym nie znam za cholere ???

Wanda, napewno można do fotelika i wózka, bo ja przyczepiałam. A czy do łóżeczka... zaraz sprawdzę.

martula - dzieki Ci bardzo !!! Super ten Twoj palak :) ja nawet nie myslalam jeszcze o tym, ale moze pomysle - w sensie zeby np dostala w prezencie na chrzest - se jakis wybiore i tylko wskaze ;D

Martula ja teżmam taki pałączek ;D i jest on superaśny bo ma melodyjkę lustereczko i szeleszczące elementy ;D

też mam taki pałączek, ale w sklepie dałam za niego ok. 90zł :mad: nauczka żeby najpierw jednak sprawdzać na allegro, ale pałąk super

reklama
Do góry