ciesze sie, ze watek ma wziecie a balam sie linczu
;D ;D
mamaCyprysia rzeczywiscie bez sensu kupowac druga karuzelke szczegolnie, ze to zakup na kilka miesiecy
a co do maty to lezy w saloniku i za dnia klade tam Ade, podoba jej sie lusterko, ktore tam wisi, na reszte nie za bardzo zwraca uwage no i nie ma jeszcze odruchu chwytnego wiec szelesty i piszczenia zabawek nie przydaja sie ale juz niedlugo wiec ogolnie jestem zadowolona i polecam
i butki super
ketsa wszystko z fisher price mozesz dostac na allegro i w sklepach internetowych
Agnesa ja rowniez jestem zadowolona z tej karuzelki, jest naprawde super tylko ja juz czasami nie moge sluchac tych melodyjek jak leca w kolko bo sa za slodkie
:laugh: :laugh: no i po przeczytaniu twojego posta musze wlozyc tam duracel bo nie bylo w sklepie i wkladalam zwykle, a juz bylismy zdecydowani przerabiac na prad to sie wstrzymamy...
magdamaj o nosidelkach slyszalam, ze niedobre dla kregoslupa !! zla pozycja dla dzidzi..
Natalka ubranko sliczne !!
donia super butki ;D
gabi a ten palak genialny a jaki superasny, tez taki chce!! wiec zaraz kupie ;D ;D i kiedys juz pisalam, ze Ty to masz wszystko lacznie z zabawkami i sie potwierdza :laugh: :laugh: :laugh:
Moskito ten piesek tez super..ale wybor tych zabawek
a poczucie humoru to potwierdzam, ze niezle
ja pierdziele ile tych zabawek...dzwonie do Giertycha bo nie wytrzymam
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ..........................................................