reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***Zakupy***

buahahahahaha.... dobre dobre ;D ;D ;D ;D ;D
No mamin synek to tekst calkiem w cipke ;D ;D ;D :D :D :D Polecam polecam ;D

reklama
:laugh: :laugh: :laugh:
no a ja chyba sprawie niespodzianke babci czyli mojej tesciowej bo ona najbardziej sie ucieszy z napisu: kocham moja babcie ;)

Fajny pomysł, takie body z napisami. Muszę zamówić.

Chciałam zakupić leżaczek - bujaczek i w związku z tym proszę o radę jaki.

Martula ja ostatnio kupiłam leżaczek Chicco (model z 2006r.). Jestem z niego bardzo zadowolona, jest świetny! I na pewno wygodny. Mikołaj go uwielbia... ;D Polecam!

Dziewczynki!

Zachecona Waszymi dobrymi opiniami na temat karuzeli kupilam dzis Atreiiusiowi taka z muzyka Mozarta. No i rewelacja! MAly gapi sie na te ruszajace zabawki i smieje od ucha do ucha! Klasa! Swietny zakup! Tylko co mnie dziwi pisza na niej ze jest to zabawka do 5 m-cy, czy wiecie moze dlaczego? Potem juz nie dziala na Malca? Roland stwierdzil ze to dlatego, ze potem juz nikt tej muzyki nie moze sluchac! ;D

paaricia pisze:
Tylko co mnie dziwi pisza na niej ze jest to zabawka do 5 m-cy, czy wiecie moze dlaczego? Potem juz nie dziala na Malca? Roland stwierdzil ze to dlatego, ze potem juz nikt tej muzyki nie moze sluchac! ;D

no na pewno dlatego ;D ;D ;D ;D

Dziewczynki świetne te palaki :) tez muszę taki zamówić dla Kacperka tylko razem z Pawłem wybiore który :)

A body rewelka :D....tylko jaki napis... może "Kacperek nerwusek" albo zrobie przyjemnośc tatusiowi i zamówię "ukochany syneczek tatunia" :D

Martula my mamy leżaczek TAKO i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Polecam.

Martula ja ma leżaczek PRIMI SOGNI o taki co prawda zdjęcie z allegro ale mam dokładnie taki sam i Oskarek bardzo go polubił ostatnio
86412344

reklama
Pati wiesz, ze ja nie wiedzialam, ze sa karuzele z muzyka klasyczna ??? ona naprawde gra muzyke Mozarta ???
Ola no jeszcze nie przyszedl ten palak a babka stwierdzila, ze juz wyslala ::) no i dobry pomysl zeby powiesic zabawki z maty do palaka i urozmaicic w ten sposob :) i chcialabym byc taka jak Ty co do zakupow..ale moje kochanie by sie cieszylo..bo ja to potrafie kazda gotowke szybko uplynnic..strasznie rozrzutna jestem i nie potrzeba mi na to wiele czasu bo podejmuje decyzje od razu i byle gdzie ;) :laugh: :laugh:

Do góry