reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***Zakupy***

Nathalie pisze:
Hi hi, właśnie to samo pomyślałam Wandziu jak oglądałam ten pałączek. ;)

ze na prezent ??? no tylko nie wiem czy nie bedzie za pozno, jak myslicie ??? my chcemy chrzcic na Swieta, a to jest zdaje sie 16-17 kwietnia :) I nie wiem czy tak juz Paulinka nie bedzie za duza do tego ??? Jak myslicie ???

reklama
aOLA pisze:
kurcze a ja miałam kupic taki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86739826 teraz to juz nie wiem Ma któraś ten drugi I jaki on jest?
I który według was słoneczko kwiatuszek czy żyrafa? Robie ranking pałąków ;D

Ola - szczerze Ci powiem, ze ja w ogole nie przywiazuje wagi do takich szczegolow... ja jestem chyba jak facet troche :) dla mnie wszystkie sa takie same prawie - a juz na pewno Kwiatuszek i i Sloneczko... na pewno nie wybralabym zyrafki i na pewno wzielabym ktorys z tych dwoch ktorych nie odrozniam :) ale pewnie ten z pomaranczowym calym palakiem :) czyli Kwiatuszek :)

Ola no wlasnie kup[ilam u tego sprzedawcy ;) :laugh: i wczoraj mi Pani wyslala takze dzis juz powinnam dostac, wybralam oczywiscie żyrafke bo dla mnie najladniejsza ;D ;D ;D ;D jak przyjdzie to napisze Ci czy fajny...
Wandziu mysle, ze za duza napewno nie bedzie, przeciez i polrocznemu maluchowi dasz taki palak do wozka zeby mial na czym oko zawiesic i dotknac :) :) aha a to na chrzciny daje sie prezenty ???

Joeey to daj znac jak tylko dostaniesz bo chciałam zamówić ale nie wiem czy nie kwiatuszka bo tam coś szeleści i takie tam chociaż z drugiej strony czy on będzie z tego korzystał :p Bo tak to najładniejsza jest zyrafa Najbardziej kolorowa

a zamawiałyscie bodziaki z napisami bo mam wielka ochotę zamówić czapeczkę i bodziaka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86457501 tyylko myślę o jakimś haśle "kocham tatunia" czy cos takigo cos o tatusiu macie jakis pomysł?

tez zamówiłam ten pałąk za 29.99 ale ten czwarty model czyli biedronke, jutro powinnam go chyba dostać :)

właśnie po tylu trudnych decyzjach zamówiłam żyrafe!!!!!!!!! Jest najbardziej kolorowa a na macie mam lusterko i inne piszczące drobiazgi które moge przeciez poprzyczepiac do pałąka

teraz przez tydzien będę myślec nad bodziakami Matko czemu ja się urodziłam taka niezdecydowana Ja na ciuchowe zakupy wychodzę zawsze z mężem bo sama to bym nigdy nic nie kupiła :p

Olu - ja tez myslalam nad bodami z napisem - myslalam o napisie Corosia tatusia - ale Tobie tego akurat nie polecam ;D ;D ;D

reklama
Do góry