reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Dzięki dziewczynki za rady i wiecie chyba macie racje krzesełko będzie bardziej przydatne a przede wszystkim na dłuzej  :laugh: w takim razie ide szukac krzesełka, bo oczywiście mam sama je wybrac a ciocia tylko płaci  :D mi też się podobają we wzorki ale i bez też są ładne ale za to drewniane mi się nie widzą :)
teraz tylko nie wiem czy mam wybrac takie z rozkładanym fotelikiem czy ze stolikiem ???

reklama
Wcale sie nie obraziłam ani nie zdenerwowałam bo przecież gdybym chciała kupiłabym to jednokolorowe nie :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Paula miałam ten sam problem ale zdecydowałamsię na to nie rozkładane na stolik i krzesełko bo w tym co mam da się pochylić siedzisko a tamte są od 6 m-ca a jak dzidzia nie siedzi to i później poza tym pytałam kupujacych i mówili mi że to co ja chciałam ma za płytkie siedzisko a gdybym miała chłopca to juz w ogóle bym sie pewnie nie zastanawiała bo wydaje mi się ze nie bawią sie przy stoliczkach ale może sie mylę :p ::) :laugh: :laugh: :laugh:

chlopcy sie nie bawia?? p a jesli maja zapedy do malowania to stoliczek jak znalazl ;) tylko po niemowlaku trudno ocenic czy bedzie fanem prac plastycznych ;)

Mnie sie bardziej podobaja te bezstoliczkowe, jakos mi za masywne te ze stoliczkiem, ale jak mowie kazdy ma swoj gust i po to taki mamy wybor coby kazdy bral co chcial ;)

Mnie tez bezstoliczkowe chyba bardziej bo na takie sie zdecydowałam
a jesli chodzi o te zabawy to napisałam że tak mi się wydaje ale może i racja że do rusowania jak znalazł chociaż przeciwniczki tych krzesełek i stoliczków mówią że za mały stoliczek

ja moge tylko mowic w oparciu o doswiadczenia z moim bratankiem :) on z zacieciem maluje, skleja, lepi itd. Musze przyznac ze kazdy skrawek blatu sie nadal :) malowal sobie na malych karteczkach ;) no chyba ze mial wieksze plany i rozkladal sie z blokiem to wtedy wiadomo musi byc stol :) zreszta zaciecie plastyczne ma po dzis dzien. Kiedy mial kilka lat zapytalam go kim zostanie, a on z takim westchnieciem - no nie wiem, chyba plastykiem ;D Heh, kiedy go zapytalam a dlaczego, odparl po prostu: no bo ja mam talent ;D To taka mala wstawka, przypomnialo mi sie przez te stoliczki ;)

Asiu - ale co za roznica czy chlopiec czy dziewczynka - no teraz zes mnie rozbawila ;D ;D ;D ;D przeciez w takim wieku to zupelnie bez roznicy !!! :) Poza tym Wiktorek jak byl maly (a jest chlopcem) to wyobraz sobie ze sie duzo bawil :p hehehehe no patrz nie wiedzialam ze chlopcy sie nie bawia :p hehehehe no nie moge :)
Alem bezczelna - to wplyw godziny chyba :p

Magi no mialam napisac o tych czarnych wykonczeniach, ale zapomnialam..ale tez mi sie podoba gdyby nie one, ja jednak wybieram krzeselko do otoczenia, zawsze pisalam, ze estetka ze mnie do przegiecia  ;)  :laugh:

u mnie krzeselko-stoliczkowe nie wchodzi w gre, bo takie rzeczy to juz w przyszlym roku bedzie miala w swoim pokoiku, jeszcze tylko nie wiem jak urzadze Ady pokoik, czy styl ksiezniczki  :laugh: i lozko z baldachimkiem itp czy styl ikea czyli wszystko kolorowe i mozliwosc rysowania po scianach  :laugh: jak bylam mala to uwielbialam malowac wlasnie, rysowac, moj tata jest malarzem z zawodu  ;) ale obrazow  ;D chociaz sciany tez pomaluje  ;D wiec Adunia moze pojdzie w slad dziadka i bedzie mala artystka  ;) a oto obraz mojego taty, na ktorym widac moja twarz podobno  :p czekam teraz bo moze i Adule namaluje  8)

34ke.png

reklama
wanda_23 pisze:
Asiu - ale co za roznica czy chlopiec czy dziewczynka - no teraz zes mnie rozbawila ;D ;D ;D ;D przeciez w takim wieku to zupelnie bez roznicy !!! :) Poza tym Wiktorek jak byl maly (a jest chlopcem) to wyobraz sobie ze sie duzo bawil :p hehehehe no patrz nie wiedzialam ze chlopcy sie nie bawia :p hehehehe no nie moge :)
Alem bezczelna - to wplyw godziny chyba :p

No bo ja se pomyślałam że dziewczynki to się bawią a gosposie i takie tam że niby kawki i herbatki robią o ja głupia ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry