reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

aOla Pamcia i ja mamy Emmaljungi i jesteśmy obie bardzo bardzo zadowolone. Polecam! Jak byłam tydzień w Olsztynie to jeździłam Adborem i czułam się jakbym się przesiadła z merca do malucha.

reklama
Natalia a który model masz?

mam nadzieję że już mi ta wiedza nie będzie potrzebna bo "podobno" wózki sa już w Polsce i rozwożone sa po sklepach Koło środy mam go mieć (mam nadzieję że TEJ środy ::) )

joeey pisze:
Asiu oczywiscie, ze przeczytalam ;) ;D wszystko mi odpowiada tylko ja nie chce we wzorki ;)

to widziałam inne jednokolorowe w podobnej cenie ale mnie się nie podobało więc sama musisz wybrać :p :laugh: :laugh: :laugh:

Paula nie tego się nie da da sie tylko te w których dzoeci siedzą juz całkiem na prosto, ja się zdecydoawałam jednak na to bo pochyło mozna siedzieć a teraz jak juz daje deserki i zuoki to jest mi niezbedne i powiem wam ze super sie karmi w nim

Paula25 pisze:
Asiu super krzesełko :) to trochę drogi interes ale chrzesnta Kacperka (moja siostra) zaoferowała się że kupi krzesełko albo kojec - nie mylić z łóżeczkiem turystycznym i nie wiem co lepiej kupić, jak myślicie???

Kojce są chyba tańsze i na pewno na krócej ale tez przydatne jednak wybrałabym krzese.łko bo posiedzi w nim ze dwa trzy lata a w kojcu ze trzy cztery miesiace

Paula - z doswiadczenia wiem, ze w kojcu dziecko i tak nie posiedzi zbyt dlugo... w sensie, ze bedzie chcialo sie bawic wszedzie tylko nie tam ;D ;D ;D kojec jest dobry tylko wtedy, gdy np idziesz do kibelka i tam wkladasz malca, a zanim zdazysz zrobic to co chcesz tam zrobic, to juz slyszysz krzyk ;D Zdecydowanie lepszym prezentem jest krzeselko ;D

Paula ja nie mam doświadczenia co prawda ale jak dziewczyny wolała bym krzesełko zamiast kojca można zawsze skorzystać z łóżeczka ;)

Joeey - mam takie odczucia jak Ty jesli chodzi o wzorki i tez mi sie bardzo to bezowe podoba ;) to blekitno - szare tez jest ok, Oliwci do twarzy w blekitnym ;) tylko te czarne wykonczenia sa kijowe.

Wandzia a czemu ja nic nie wiem o nowym mieszkaniu?? Ide do Ciebie na gg ;)

A mnie sie podobaja misiaczki na naszym krzesełku bo to przecie dla dziecka jest a zreszta dla mnie wyglada super te jednokolorowe z tych plastikowych takie ponure jakieś

a drewniane w ogóle mi sie nie podobają

A co Wandzia kupiłas nowe mieszkanko ja tez nic nie wiem ::) :laugh:

reklama
jsorbek pisze:
A mnie sie podobaja misiaczki na naszym krzesełku bo to przecie dla dziecka jest a zreszta dla mnie wyglada super te jednokolorowe z tych plastikowych takie ponure jakieś

a drewniane w ogóle mi sie nie podobają
:
no przeca kazdy ma swoj gust ;) spokojnie :)

Do góry