Agneskol mnie babka w sklepie z wózkami ostrzegała, że z ta budką od Jędrocha są jaja i często się psuje od nieumiejetnego spuszczania, wiesz, jak się nie wciska pałąka. Ale myślę, ze u ciebie nie z tym problem, może masz felerny egzemplarz ??? Mnie wpienia spadanie budki jak np zjeżdżam z krawężnika albo przejadę po jakiejś gałęzi, na resztę (oprócz wagi) nie narzekam, bo i resory na paskach są super i wysokie zawieszenie chroni od spalin no i w ogóle S. jest tam wygodnie. mam pecha, że mieszkam na 3 piętrze, może bedę zostawiać gondolę też w piwnicy, tylko sie cykam szczurów, żeby nie wskoczyły bleee :
do drugiej dzidźki kupię jakiś lżejszy, choc to zalezy gdzie będziemy mieszkali, no i czy będę jeszcze z mężem - żarty żartami ale dużo się kłócimy co przyjemne nie jest, mam nadzieje, że się dotrzemy. dobra, zjeżdżam z tematu, bo tu smucę o mężu a to nie ten wątek. W razie czego pamciaw pomoże mi się rozwieść 
reklama
Witacje,
tez mamy Jedrocha i poki co jestesmy super zadowoleni z konstrukcji wozka. Tylko nie przewidzielismy, ze gondola moze nam sie stac tak szybko za mala dla Kubusia. Po prostu jest za krotka i moglaby byc jeszcze troche szersza.
Co do wagi to my nie mamy problemu, bo mozemy sobie pozwolic na pozostawiania wozka na dole w klatce, takze znosze z II pietra jedynia Kube.
Dziewczyny, a jak u Was wyglada sytuacja z fotelikami samochodowymi? My mamy maxi cosi model Cabrio do 13 kg i juz Kubus ma stopki na koncu siedziska. Wkrotce musimy juz myslec o nowym foteliku.
Pozdrawiam,
Agnieszka
tez mamy Jedrocha i poki co jestesmy super zadowoleni z konstrukcji wozka. Tylko nie przewidzielismy, ze gondola moze nam sie stac tak szybko za mala dla Kubusia. Po prostu jest za krotka i moglaby byc jeszcze troche szersza.
Co do wagi to my nie mamy problemu, bo mozemy sobie pozwolic na pozostawiania wozka na dole w klatce, takze znosze z II pietra jedynia Kube.
Dziewczyny, a jak u Was wyglada sytuacja z fotelikami samochodowymi? My mamy maxi cosi model Cabrio do 13 kg i juz Kubus ma stopki na koncu siedziska. Wkrotce musimy juz myslec o nowym foteliku.
Pozdrawiam,
Agnieszka
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
joeey pisze:zdanka i super masz, ze dostalas;D tylko sie cieszyc
Magi bardzo mi sie podoba, proste, funkcjonalne, takie eleganckie pomimo, ze plastikowe, szczegolnie odpowiada mi to w bezu ;D i koleczka sa, a to wazne ;D
joeey poczytałaś ????????????????????
klucha
Fanka BB :)
Co do wóżków, to ja też zostawiam wózek na dole na klatce jak Agnesa. Znosze tylko Gabrysie. Młoda mieści się jeszcze w gondoli, chociaż też już za chwile bedzie do niej za długa. Mysle więc żeby zacząć używac spacerówki. Zwłaszcza, ze ostatnio coraz częściej jej sie nie podoba spacerek w gondli i piszczy. Konczymy więc spacerek na rączkach - wtedy jest ok.
Fotelik mam bebe comfort do 13 kg i też Gabrysi nogi po mału zaczynają wystawać, ale jeszcze nie myśłałam o zmianie.
Fotelik mam bebe comfort do 13 kg i też Gabrysi nogi po mału zaczynają wystawać, ale jeszcze nie myśłałam o zmianie.
donia31
Fanka BB :)
Co do wózków to mam Polaka mały jeszcze w gondoli jeżdzi spokojnie ;D ciezki to on jest ale ja mam nim do pokonania dwa schody wiec luuuuz ;D
Fotelik jest jescze dla małego dobry ale dla mnie niewygodny bo juz mi cięzko nosic, mam juz nastepny taki na stałe do autka i chyba niedługo sie na niego przerzucę
Fotelik jest jescze dla małego dobry ale dla mnie niewygodny bo juz mi cięzko nosic, mam juz nastepny taki na stałe do autka i chyba niedługo sie na niego przerzucę
Ja mam cały komplet bebe confort i powiem że gondoli już nie uzwam na wózek mam zapiętą spacerówkę bo się rozkłada do poziomu więc jest OK ale czasem zadrzy się że zapinam fotelik na wózek i tak jeździmy
bo nie zauważyłam zeby mu nogi jakoś specjalnie wystawały ;D
ooo...widze ze o wozkach ;D
Ja mam wozek sojan i jestem super ekstra zadowolona... Jedyna jego wada jest wlasnie ciezar, ale za to jaki komfort jazdy ;D ;D ;D no i juz sie ciezarem nie przejmuje, bo w nowym mieskanku mam piwnice na poziomie parteru, wiec moge wjechac wozkiem bez zadnych schodkow ;D ;D ;D
aaa...i krzeselko Asiu fajowe ;D
Ja mam wozek sojan i jestem super ekstra zadowolona... Jedyna jego wada jest wlasnie ciezar, ale za to jaki komfort jazdy ;D ;D ;D no i juz sie ciezarem nie przejmuje, bo w nowym mieskanku mam piwnice na poziomie parteru, wiec moge wjechac wozkiem bez zadnych schodkow ;D ;D ;D
aaa...i krzeselko Asiu fajowe ;D
A
aOLA
Gość
a ja qrwa dalej bez wózka
niby dzis miały byc na sklepie a jutro do odbioru zadzwonie tam przed 18 i się dowiem On mi sie juz sni po nocach :-[
ma któraś wózek firmy Emmaljunga? Bo ten tez mi się podoba
ma któraś wózek firmy Emmaljunga? Bo ten tez mi się podoba
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Asiu super krzesełko
to trochę drogi interes ale chrzesnta Kacperka (moja siostra) zaoferowała się że kupi krzesełko albo kojec - nie mylić z łóżeczkiem turystycznym i nie wiem co lepiej kupić, jak myślicie???
Asiu czy to Twoje krzesełko można zmienić na stolik+ krzesełko w wersji poziomej???
Jesli chodzi o wózki, to my mamy MIKADO i jesteśmy baaaardzo zadowoleni !!!
Jest na dużych pompowanych kołach i na paskach co było podstawą jego kupienia, poza tym od razu można zrobić spacerówkę a rączkę ma regulowaną i przekładaną tak, że w spacerówce możesz mieć dziecko przodem lub tyłem do siebie
Jedyny jego minus to taki, ze jest trochę ciężki, ale nam to nie przeszkadza, bo i tak nie wnosimy go do domu tylko zostawiamy w piwnicy.
Asiu czy to Twoje krzesełko można zmienić na stolik+ krzesełko w wersji poziomej???
Jesli chodzi o wózki, to my mamy MIKADO i jesteśmy baaaardzo zadowoleni !!!