reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

hehehehehehe Asiu - moj Wiktor teraz bawi sie w kuchnie ;D ;D ;D a ja jak bylam mala to tylko samochodami jezdzilam :) hehe

Joeey - toz to nie jest tylko Twoja twarz - to jest Twoj portret poprostu !!!! Przepiekny obraz !!!! Ja jestem fanka sztuki, zwlaszcza malarstwa, ale sama nie potrafie tak ladnie :) Ma oko Twoj tata :)

reklama
wanda_23 pisze:
hehehehehehe Asiu - moj Wiktor teraz bawi sie w kuchnie ;D ;D ;D a ja jak bylam mala to tylko samochodami jezdzilam :) hehe

Joeey - toz to nie jest tylko Twoja twarz - to jest Twoj portret poprostu !!!! Przepiekny obraz !!!! Ja jestem fanka sztuki, zwlaszcza malarstwa, ale sama nie potrafie tak ladnie :) Ma oko Twoj tata :)

no masz co los to sie wygłupiłam

joeey jaki obraz ????

Asiu czy Ty tak z powaga piszesz :o :laugh: :laugh: :laugh: to dla Ciebie - kilka postow wstecz :laugh:

joeey pisze:
Magi no mialam napisac o tych czarnych wykonczeniach, ale zapomnialam..ale tez mi sie podoba gdyby nie one, ja jednak wybieram krzeselko do otoczenia, zawsze pisalam, ze estetka ze mnie do przegiecia ;) :laugh:

u mnie krzeselko-stoliczkowe nie wchodzi w gre, bo takie rzeczy to juz w przyszlym roku bedzie miala w swoim pokoiku, jeszcze tylko nie wiem jak urzadze Ady pokoik, czy styl ksiezniczki :laugh: i lozko z baldachimkiem itp czy styl ikea czyli wszystko kolorowe i mozliwosc rysowania po scianach :laugh: jak bylam mala to uwielbialam malowac wlasnie, rysowac, moj tata jest malarzem z zawodu ;) ale obrazow ;D chociaz sciany tez pomaluje ;D wiec Adunia moze pojdzie w slad dziadka i bedzie mala artystka ;) a oto obraz mojego taty, na ktorym widac moja twarz podobno :p czekam teraz bo moze i Adule namaluje 8)

34ke.png

Jooey przepiękny obraz a na nim Ty piękna Wenus :D Twój tata ma talent :) ja uwielbiam takie ręcznie malowane obrazy...cudo!!! Pogratuluj tacie zdolności i oby Ada odziedziczyła fach po dziadku ;D

Ja jestem tego samego zdania co Wandzia w tak młodym wieku nie ma różnicy czy to chłopiec czy dziewczynka :)
Bawią się tak samo :)
ale rozumiem co miała na myśli Asia :)

joeey śliczny obraz :) u mnie w rodzinie dziadek ma talent do malowania i wszystkie obrazy jakie w domu mamy to właśnie jego :) i już do naszego nowego mieszkanka też mamy już pare namalowanych :D

Mi podobaja sie bardziej te krzesełka ze stoliczkami ;) jak mam już wybulic kase to wole na takie wydać, na dłużej starczy ;) i dla mnie praktyczniejsze..wogóle to ja z natury taka praktyczna osóbka jestem ;D np. coś z tym stylu
http://www.allegro.pl/item97889637_bimbo_krzeselko_do_karmienia_i_zabawy.html

te bezstoliczkowe tez sa fajne, ale wolę ze stoliczkiem :p

reklama
a ja co do krzeselka to jestem tak jak Agnesa wole praktyczne moim zdaniem to ze stoliczkiem jest praktyczniejsze mojej siostry synek ma już 2latka i 3 miesiące i cały czas z niego korzysta je bawi się w nim i jak twierdzi siostra jeszcze mu długo posłuży oczywiście podobają mi się te bez stoliczków ale to tylko do jedzenia ja mam mieszkanko 50m więc nie mam dużo miejsca i wole to praktyczniejsze to bez stoliczka fakt można już teraz z niego korzystać ale za miesiąc dwa my też już będziemy korzystać nasze ma też troszke regulowane oparcie a zresztą wstawie zdjęcie
a oto Ewy krzesełko
obraz4900qr.jpg

Do góry