reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Na temat tych krzesełek jedna koleżanka powiedziała mi że bała się w tym dziecko trzymać bo nie ma żadnego zabezpieczania szeleczek ani tego p[aska między nóżkami i ani na minutkę w tym dziecka nie zostawiała

Ja nie wiem bo mam inne ale w naszym Maja siedzi jak w leżaczku więc nie służy tylko do jedzenia i do kilku latek posłuży bo jest duże i bedzie w nim potem jadła sama

Ale jak to juz ktoś napisł rzecz gutu i zapotrzebowań ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
do tego jest możliwość dokupienia szelek a pasek między nuszkami ma ;)
ale zgadzam się z tobą wszystko to rzecz gutu :)

Zdanka - alez oczywiscie ze ze stoliczkiem praktyczniejsze - i w ogole na moje o wiele wiele lepsze jest :) Popieram Twoj wybor :) Moj Wiktorek ma 4 latka i caly czas uzywa krzeselka :)

Asiu - no jestem ciekawa jak wsadzisz swoja 3-letnia pocieche do tego krzeselka :p a te drewniane oczywiscie ze maja pasek miedzy nozkami - potem mozna go zdementowac, my juz go nie mamy, ale normalnie to jest !!! No i w ogole chcialabym widziec jak bedzie Twoja 2-letnia corcia z niego sama wychodzic :D :D :D Chyba naprawde malo mialas kontaktu z malymi dziecmi takie mam wrazenie :p ;) , bo przeciez 2-latki to wszystko chca same i wszedzie same wlezc, a z takiego wysokiego krzeselka ani sama nie zejdzie ani sama nie wejdzie - dlatego uwazam ze te ze stoliczkiem praktyczniejsze i to o wiele...
no ale wszystko rzecz gustu :)

Wandziu własnie miałam dużo kontaktu z małymi dziecmi ale nie chcę uogólnieć i mój chrzesniak (np na podstawie którego pisałam że nie bawi sie przy stoliczku) w ogóle nie korzysta z tego rozłożonego, z kolei chrzesna Mai
powiedziała, że w życiu by nie kupiła tego rozkładanego drewnianego bo strach w tym dziecko zostawić

A ja napisałam tylko że zmieści się w nim trzyletnie dziecko chociaż pewnie takie nie bedzie już w nim siedzieć ale do 2,5 na pewno bo drugi kuzyn męża ma synka w tym wieku i on je sam własnie w takim podobnym do naszego krzesełku

nie chcę sie wymadrzać bo każde dziecko inne ale dla mnie te drewniane są niepraktyczne a jeśli wy macie inne zdanie to ok po to producenci robia rózne krzesełka aby każdemu dogodzić ale to chyba nie powód żeby komuś mówić że nie ma pojecia o czym mówi i o małych dzieciach bo ma inne zdanie ::) ::) ::)

ja te mega śliniaki widziałam w H&M i wiele innych fajnych ceratkowych jak zaczniemy sie karmić zakupy tam obowiązkowo ;)

Joeey dzięki, pędzę zobaczyć. ;)

Zdanka ale tam są te z rękawkami? Widizałam takie na allegro, ale się nie opyla kupować bo za całość zapłacę ok. 14 zeta (7 + 7 przesyłka).

Joeey nie widzę fotki, wyświetla mi się krzyżyk, buuu... Ale i tak kupiłaś w Anglii więc chyba raczej marne szanse, że dostanę coś podobnego. :-[

reklama
u Nas tez mozna kupic ! osobiscie nie spotkalam ale dziewczyny pisaly, zobacz w h&m ;) i chyba z rekawkami lepsze bo ja mam bez i czasami Ada uswini pomimo zawinietych rekawkow :)

Do góry