reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

a mu się pochwalimy nowym krzesełkiem - na zywo jest tysiąc razy fajniejsze ;) :laugh: :laugh: :laugh:

obraz0183lf.jpg

reklama
Asiu bardzo fajne krzeselko, ja dalej upieram sie na plastikowe i wyczytalam, ze jest one dogodniejsze bo zawsze mozna zlozyc, a ja mam malutkie mieszkanko i juz i tak pelno zabawek, mata i lezaczek, ze przejsc nie mozna :laugh: zaleta jest tez mozliwosc zmiany pozycji-pelna regulacja, do tego chce krzeselko na koleczkach aby sobie jezdzic z Ada do kuchni ;) szkoda, ze one takie drogie bardzo :p

Mamy bardzo podobne krzesełko, tyle, że jasno-zielone. Firmy Disney. Mikołaj je uwielbia...No, ale drogie to ono niestety jest. Jak bede miała chwile zrobie zdjecie... ;D

joeey pisze:
Asiu bardzo fajne krzeselko, ja dalej upieram sie na plastikowe i wyczytalam, ze jest one dogodniejsze bo zawsze mozna zlozyc, a ja mam malutkie mieszkanko i juz i tak pelno zabawek, mata i lezaczek, ze przejsc nie mozna :laugh: zaleta jest tez mozliwosc zmiany pozycji-pelna regulacja, do tego chce krzeselko na koleczkach aby sobie jezdzic z Ada do kuchni ;) szkoda, ze one takie drogie bardzo :p

JOEEY to jest właśnie plastikowe z regulacja pozycji siedzenia i można złozyc obniżyc i podwyzyć wszystko to oczym piszesz kupiłam inne niz wtedy wam pokazywałam a to jest o od tego sprzedawcy tu wiecej poczytasz o nim

http://www.allegro.pl/item96469006_nowosc_krzeselka_probaby_lux_bomba_cenowa_.html

a majutek na zdjeciu prosto siedzi tylko na chwilke do zdjecia ;) ;D ;D ;D

W albumiku jest wiecej o jedno zdjecie a jak zrobie wkleje więcej

Ja sie czaje na takie krzeslo: http://www.allegro.pl/item98119349_boskie_krzeselko_meggy_victoria_prawie_za_darmo_.html ale to po chrzcinach. Poki co zakupilam dzis wlasnie lozeczko turystyczne, Arti, mam nadzieje bedzie ok, od 3 dni rozmyslalam nad tymi lozeczkami i nic mi nie pasowalo. W koncu maz zdecydowal bo bym tak myslala i myslala a tymczasem za tydzien jedziemy do ZG i musimy miec w czym polozycz Oliwcie spac ;D

I jeszcze mi Wandzia narobila chetki na hustawke, zawsze mi sie one podobaly ale nie sadzilam ze juz takiego malucha mozna z nie ladowac :) ale to tez po chrzcinach ::)

zdanka i super masz, ze dostalas ;) ;D tylko sie cieszyc :)
Magi bardzo mi sie podoba, proste, funkcjonalne, takie eleganckie pomimo, ze plastikowe, szczegolnie odpowiada mi to w bezu ;D i koleczka sa, a to wazne ;D

reklama
Do góry