reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

dostaje szału z wózkiem jeszcze go nie ma Znowu powiedzieli że na 99% bedzie w poniedziałek Pomału zaczynam rozglądać się za inna firma Piszcie jakie wózki macie albo jakie polecacie

reklama
Magdamaj szczerze mowiaz nie widze roznicy miedzy tymi parasolkami, ale piwo wypilam ;) moze byc ze mi sie miesza. Tez planuje parasolke juz kiedys pytalam o to ale przeszlo na forum bez echa ::)
Olu ja nie wiem jaki Ty zamawialas wozek tylko kojarze ze milion lat czekasz na niego. Pewnie jakis wypasiony i drogi czuje. Ja mam tutka mojego oslawionego tu w swoim czasie na forum, musze przyznac ze zadowolona jestem bardzo. Nie mam sie do czego przyczepic i podluchalam gadke dwoch bab ze im sie moj wozek podoba bardzo ;D Drugiego takiego w Pile nie widzialam ;)

Magdamaj my kupowaliśmy parasoleczkę razem z wózkiem, żeby nam pasowała.

Kupiłam małej wczoraj super fajne kapciuszki z grzechotkami. Są czadowe! Nie mogę teraz wstawić zdjęcia, zrobię to później. Dzięki nim Ingusia bardzo chetnie chwyta za nóżki. ;D

czy któraś ma moze wózek bartatine Jędrocha?? dobija mnie jego waga-cały kręgosłup mam w strzepach, jest superwygodny dla dziecka, ma fajowe resory, bezszmerowy, ale co mam do dxwigania na trezcie piętro to moje, a dżwigam tylko samą gondolkę z zawartościa, stelaz zostaje w piwnicy a i tak jest ciężko

Ana - dzwigaj tylko zawartosc ;D ;D ;D Ja np do samochodu nosze mloda tylko na rekach, a fotelk juz na stale w samochodzie - zreszta chyba zaraz zmienimy na wiekszy fotelik ;D ;D ;D

reklama
Ana ja mam bartatne Jędrocha, ale mam na paskach, nie na resorach ;) dla mnie niejest ciężka, może dlatego że mieszkam na parterze ;D ;D Ale wiesz co mnie wkurza w tym wozku? Niewiem czy u ciebie tez tak jest tzn. buda od wózka mamy juz drugi raz w reklamacji!!!!!!!!!!! ciężko strasznie chodzi, niewiem czy u ciebie tez tak jest i pęka na taki plastikoy uchwyt przy nasadzie budki ::) jakby niemogli zrobic tego z metalu i byłby spokój ::) czasem żałuje że kupiłam ten wózek, ale co zrobić ::)

Do góry