reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Co do oslonek na szyby to my mamy z mistrzostw swiata 2006 w auchan kupilismy za cale 5 zl i nie oslaniaja przed sloncem no moze w 2 % :p

reklama
Paula25 pisze:
:p nie wyczulismy momentu i jak przyszłąm to Kacperek aż zanosił sie z płaczu :

własnie tego się bałam zawsze ale mieliśmy balkon otwarty to bym ja słyszała ale potem jak juz kilk arazy się nie budziła to łatwiej było nam wyjść. Poza tym w tym budynku było wszystko tak nieszczelne żę coś okropnego sciany to chyba z 1 cm ::) ::) ::) ale plusem było to że bym na pewno słyszała Maję ;D

kupilam dzisiaj te Huggies zielone z promocji w makro rozm.4 wyszly mnie po 48 gr sztuka ale jakies takie sztywne w porownaniu do pampersow zalozylam na noc zobaczymy co bedzie ;D ale maja fajne kubusiowe maluneczki ;D ;D

teraz mam magazyn plieuch w domu 5 jumbopaczek streczowych pampersow i 3 paczki huggiesow ;D ;D

Streczowe pampersy wreszcie doczekały sie oznaczeń na opakowaniu - nie trzeba będzie macać :)
A czy na stałe? Chyba tak, skoro tak rozreklamowane w mediach...

na stałe

ja tez miałam te huggiesy kupić ale stwierdziłam żę moga być za małe za niedługo i kupiłam streczowe pampki bo wole chyba jednak sa miększe i bardziej rozciągliwe i przede wszystkim ze ta wilgoc w żel sie wiąże mi pasi

Gabi ja tez mam niewiele mniej ale tyle to by mi Bartek nie dał kupić powiedziaby żę oszalałam i zanim wykończe to Maja juz na pewno sikac nie będzie w pieluchy :laugh: :laugh: :laugh:

Mam zapas 2,5 jumbo packa Huggiesy duże + 50 % gratis i paczke rossmanów bordowych ale juz się nie mogę doczekac ich końca :p

reklama
Do góry