reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

mi tez sie wydaje, ze oslonki najlepsze ! i koniecznie czarne bo te kolorowe to nie wiem czy sie sprawdzaja w swojej roli ale jak dla mnie odpadaja - moj Artur nie chcialby robic placu zabaw z auta :laugh: ale juz sie lato konczy wiec mozna przelozyc ich zakup na nastepny rok :)
ja tez woze sama Ade z tylu w samochodzie - z nia siedzialam razem tylko moze 2 m-ce...

Pati swietny wozeczek - maly, skretny, poreczny i lekki ;D i ladny kolorek ;)

reklama
Pati wózio rewelka ;D ;D ;D

ja mam takie zasłonki na okno ale niezbyt to od słońca osłania :-[ :-[ :-[

Natalia
ja juz nie miksuje Mai - sama świetnie gryzie i ciesze się że nie kupiłam Brauna tylko Clatronika bo był bardzo dobry a tak wydałabym kase na kilka m-cy bojuz mi ni potrzebny ::) :p :laugh:

Asiu dla mnie braun to rewelacyjne urzadzenie ale ja uzywam go jako robota kuchennego bo nie mialam innego, a wiec sluzy jako mikser, miele nim mieso, scieram ziemniaki na placki i szatkuje cebulke a to tylko kilka przykladow tazkze tylko do papek dla Ady go nie uzywam - jest wart tych pieniedzy ;)

joeey pisze:
Asiu dla mnie braun to rewelacyjne urzadzenie ale ja uzywam go jako robota kuchennego bo nie mialam innego, a wiec sluzy jako mikser, miele nim mieso, scieram ziemniaki na placki i szatkuje cebulke a to tylko kilka przykladow tazkze tylko do papek dla Ady go nie uzywam - jest wart tych pieniedzy ;)

no ale ja pisałam tylko o blenderze i tak jak już kiedyś gadałysmy poprostu mi nie jest po trzebny do niczego a jak wam jest to pewnie lepeij kupic lepszy ;D

Ketsa, te kolorowe naklejki na szybe straszne dziadostwo ;) dostalismy taka z fotelikiem i nakleilismy, ale okropnie nam sie to niepodobalo. Pozniej kupilismy takie zwykle, niekolorowe roletki na okna, cos takiego jak te graco, i jest ok. Wg mnie to najlepszy wybor. Nie ma slonca to sa zawiniete i juz. Dosc dobrze oslaniaja przed slonkiem.
Doniu, tu Ci odpowiem z woziem. Jak przyszlam w piatek z pracy Oliwcia juz w nim smacznie spala na ogrodzie ;) Tez bylam nim podjarana, bardzo mi sie spodobal :) w sobote wyszlam na pierwszy spacerek i oczywiscie dopatrzylam sie minusow - glownie kola ;) nie ma to jak pompowane ktore wszystko pokonaja ;) - ale jestem bardzo zadowolona. No i stanelo na tym, ze w holu stoja dwa wozki - specerowka na wedrowki po rownej nawierzchni i stary wozio na specjalne okazje, np na ogrod :)

http://www.ramatti.pl/img_foteliki/kolory/Elegance Cappuciono_1138101860.jpg
My mamy taki kolor fotelika Ramatti
W rzeczywistości jest on zgnito zielony z brązowym (brzydki), przed zakupem nie widzieliśmy go na żywo, zamówilismy taki kolor :( no i kupilśsmy - ale pasuje nam do samochodu (mamy zielony wóz)

Osłonki - my stosujemy takie z Kubusiem Puchatkiem kolorowe, w 100% NIE osłaniają przed słonkiem.

Ja cały czas siadam z tyłu z Niśką (lub mąż). Kto by jej podawał zabawki, chrupki, picie? kto by ją zabawiał, rozśmieszał?
- tak jak Hanka
Niśka NIE śpi w samochodzie - jechaliśmy teraz na urlop 4 godziny podróż i ona NIE spała ani minuty :( najpier bawiła się, ogladała wszystko dookoła, interesowała się widokiem,a potem marudziła, szarpała zapiecie/pasy, chciała wyłazić z fotelika.

Paaricia - Wózek ma super kolorek, no i skłąda się na "parasolke" :) duży plus

Hej!
Pati - wózeczek bardzo fajniutki, a najważniejsze, że malutki, leciutki i fajnie się składa!

Natalia - ja kupiłam blender Brown z pakietem chicco specjalnie do butelek, z resztą chyba ci pokazywałam i używam go kilka razy dziennie, nie tylko do obiadków Miśki (bo gotuję sama), ale też do owoców, no i do np robienia surówek, czy mielenia mięcha na obiad. Tam jest też specjalna końcówka do mieszania kaszek i jakieś gadżety typu butelka do kaszki, szczotki do butelek, do smoczka, lejek do butelki z bardzo szerokim ujściem. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, że go kupiliśmy, bo jest rewelacyjny i bardzo wygodny. Nie zajmuje tyle miejsca co mój kombajn moulinexa, a co za tym idzie jest bardzo mało zmywania - ja polecam!

Hej dziewczynki!

Natchniona sukcesami Waszych pociech kupilam dzis nocnik. :laugh: Zwykly, tyle ze z oparciem. Narazie Atek sie nim bawi, ale od jutra zaczniemy proby. :laugh:

reklama
Do góry