reklama
no i bylimy na zakupach to skorzystałam z okazji i się mogę pochwalić:
do oglądania i zabawy i wygodnego podróżowania:
najlepsza pozycja do spanka chociaż nie widać dobrze na zdjęciu jak fajnie i sporo ten fotelik jest rozłożony
i pośrednia pozycja
A przy okazji nasuneły mi się pytania: czy wy dalej jeździcie z tyłu z dzieciakami czy już z przodu sobie siadacie a dzieciak sam z tyłu (oczywiście nie mówie o sytuacji kiedy jesteście kierownicami)
I czy któraś ma jakieś osłony od słońca i które są najlepsze bo jednak we wcześniejszych fotelikach buda była bardzo przydatna a tu trzeba coś wykombinować
do oglądania i zabawy i wygodnego podróżowania:
najlepsza pozycja do spanka chociaż nie widać dobrze na zdjęciu jak fajnie i sporo ten fotelik jest rozłożony
i pośrednia pozycja
A przy okazji nasuneły mi się pytania: czy wy dalej jeździcie z tyłu z dzieciakami czy już z przodu sobie siadacie a dzieciak sam z tyłu (oczywiście nie mówie o sytuacji kiedy jesteście kierownicami)
I czy któraś ma jakieś osłony od słońca i które są najlepsze bo jednak we wcześniejszych fotelikach buda była bardzo przydatna a tu trzeba coś wykombinować
Ketsa, fotelik fajoski, ale Maksio duuużo bardziej! No a fotelik z Maksiem to już w ogóle miodzio!
My w sumie mało jeździmy na krótkie wycieczki, ale krótko to mała posiedzi sama, no ale na dłuższą wyprawę (u nas zazwyczaj) to musi ktoś jej cały czas podkładac w rękę nową zabawkę co 2 minuty albo wodę czy chrupka. MOje dziecie - w przeciwieństwie podobno do większości - nie tak łatwo usypia w aucie... No a że ja zawsze za kierownicą, to tata się sprawdza na tylnym siedzeniu
My w sumie mało jeździmy na krótkie wycieczki, ale krótko to mała posiedzi sama, no ale na dłuższą wyprawę (u nas zazwyczaj) to musi ktoś jej cały czas podkładac w rękę nową zabawkę co 2 minuty albo wodę czy chrupka. MOje dziecie - w przeciwieństwie podobno do większości - nie tak łatwo usypia w aucie... No a że ja zawsze za kierownicą, to tata się sprawdza na tylnym siedzeniu
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
wanda_23 pisze:U nas nie ma mowy o siedzeniu z tyłu - tam są miejsca dzieci ;D ;D ;D przecież nie posadzę Wiktorka do przodu
No tak ale za to Wiktorek siedzi z Paulinką
Nathalie
Fan(ka)
Laseczki, postanowiliśmy kupić blender. Chodzi mi o taki w kształcie pałeczki. Czy mogłybyście mi coś polecić? Jakiej firmy i jakie dodatki i funkce są ważne?
reklama
natalko... a opłaca się teraz kupować jak dzieciaki już niedługo same będą gryźć...? no chyba że nie masz zupełnie żadnego rozdrabniacza to wtedy może faktycznie się przyda... ja nie kupowałam tylko cały czas używam takiej końcówki którą dokręca się do robota ręcznego takiego do ubijania piany i świetnie działa