reklama
Wanda Mam leciutką spacerówkę na małych kołach i spacerówkę na dużych od wózka z gondolą, ale po przełożeniu rączki nie da sie zupełnie prowadzić tej spacerówki Dlatego właśnei zdecydowłam się na druga spacerówkę z duzymi kołami, ale lekką czyli 11kg. Spacerujemy po lesie i po piachu, więc małe kółka odpadają.
Dziewczyny, ktora z Was uzywa Pampersow 4+? Ja otworzylam kilka dni temu pierwsza pake i zmierzylam z rozmiarem 4 i nie ma wg mnie kompletnie zadnej roznicy w wielkosci tego pampa - ani na dlugosc, ani na szerokosc. Czy to mozliwe? Czy ktoras z Was tez mierzyla i tez tak wychodzi? I nie widze tez zadnej roznicy gdy Kubus ma pampa na sobie. Doslownie to jest przegiecie, bo ja mam niezly zapas tych pampow i nie wiem co mam zrobic...
Pozdrawiam,
Agnieszka
Pozdrawiam,
Agnieszka
Emma ja mam Merlina4 i jestem bardzo zadowolona koła i amortyzatory rewelacyjnie sprawdzają się w terenie no nie mam po prostu żadnych zastrzeżeń. Zastanawiałam się nad Jaguarem.... ale jego wygląd i kolory (no i ta kierownica)dużo mniej mi się podobał niż Merlina.
Jak masz jakieś konkretne pytania to wal smiało bo tak to nie wiem co więcej napisać...
...Agnesa no to niezłe jaja z tymi pampami...a na pewno jest ich odpowiednio mniej w opakowaniu 4+... : nie zastanawiaj się tylko posz to P&G i może też coś wywalczysz jak Asik :laugh:
reklama
Asiu - im szybciej zaczniej wysadzac, tym szybciej odciazysz sie finansowo jezeli chodzi o pampy ;D ;D ;D prawda stara jak swiat, ale jednak pampy potrafia rozleniwic czlowieka Wiktor przestal nosic pampersy w dzien w wieku 2 lat a w nocy w wieku 2,5 - 3 lat Ale wiem, ze jak tylko dziecko zacznie samo siedziec, to mozna je wysadzac... jesli chcesz, to proponuje rano po wstaniu i po popoludniowej drzemce - to sa pory, kiedy dzieci bankowo sikaja ;D ;D ;D
jakbys zaczela - daj znac, jakie sa tego skutki, moze i ja zaczne ;D ;D ;D
Joeey - mysle, że moj Wiktor poleciałby na nocnik ;D ;D ;D na nocniku jest Kubus Puchatek hahaha - a on ma manie na Kubusia ;D ;D ;D
Ale widac, ze Adula chetnie pozuje do zdjec, nawet przy nocniku, ciekawe zatem, jak jej pojdzie nauka siadania
jakbys zaczela - daj znac, jakie sa tego skutki, moze i ja zaczne ;D ;D ;D
Joeey - mysle, że moj Wiktor poleciałby na nocnik ;D ;D ;D na nocniku jest Kubus Puchatek hahaha - a on ma manie na Kubusia ;D ;D ;D
Ale widac, ze Adula chetnie pozuje do zdjec, nawet przy nocniku, ciekawe zatem, jak jej pojdzie nauka siadania