reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Nie rozumiem tylko po co Ci teraz taki wozek wielki ???
Wszystkie zmieniaja na mniejsze i lżejsze a Ty na odwrot, czyżbyś spodziewała się kolejnego szkraba ;D ;D ;D hehe

reklama
Wanda Mam leciutką spacerówkę na małych kołach i spacerówkę na dużych od wózka z gondolą, ale po przełożeniu rączki nie da sie zupełnie prowadzić tej spacerówki :( Dlatego właśnei zdecydowłam się na druga spacerówkę z duzymi kołami, ale lekką czyli 11kg. Spacerujemy po lesie i po piachu, więc małe kółka odpadają.

Dziewczyny, ktora z Was uzywa Pampersow 4+? Ja otworzylam kilka dni temu pierwsza pake i zmierzylam z rozmiarem 4 i nie ma wg mnie kompletnie zadnej roznicy w wielkosci tego pampa - ani na dlugosc, ani na szerokosc. Czy to mozliwe? Czy ktoras z Was tez mierzyla i tez tak wychodzi? I nie widze tez zadnej roznicy gdy Kubus ma pampa na sobie. Doslownie to jest przegiecie, bo ja mam niezly zapas tych pampow i nie wiem co mam zrobic...

Pozdrawiam,
Agnieszka

ciociu Gabi to kiedy zaczynamy nocnikowe zmagania ???  ;D

naszezdjecia018ki9.jpg

tez sie zastanawiam ale czy to ma sens ??????
nocnik juz jest ale maja nie mówi jeszcze siusiu ani nic w tym stylu

Emma ja mam Merlina4 i jestem bardzo zadowolona koła i amortyzatory rewelacyjnie sprawdzają się w terenie no nie mam po prostu żadnych zastrzeżeń. Zastanawiałam się nad Jaguarem.... ale jego wygląd i kolory (no i ta kierownica;))dużo mniej mi się podobał niż Merlina.

Jak masz jakieś konkretne pytania to wal smiało bo tak to nie wiem co więcej napisać...

...Agnesa no to niezłe jaja z tymi pampami...a na pewno jest ich odpowiednio mniej w opakowaniu 4+... ::) nie zastanawiaj się tylko posz to P&G i może też coś wywalczysz jak Asik ;) :laugh:

reklama
Asiu - im szybciej zaczniej wysadzac, tym szybciej odciazysz sie finansowo jezeli chodzi o pampy ;D ;D ;D prawda stara jak swiat, ale jednak pampy potrafia rozleniwic czlowieka :) Wiktor przestal nosic pampersy w dzien w wieku 2 lat a w nocy w wieku 2,5 - 3 lat :) Ale wiem, ze jak tylko dziecko zacznie samo siedziec, to mozna je wysadzac... jesli chcesz, to proponuje rano po wstaniu i po popoludniowej drzemce - to sa pory, kiedy dzieci bankowo sikaja ;D ;D ;D

jakbys zaczela - daj znac, jakie sa tego skutki, moze i ja zaczne ;D ;D ;D

Joeey - mysle, że moj Wiktor poleciałby na nocnik ;D ;D ;D na nocniku jest Kubus Puchatek hahaha - a on ma manie na Kubusia ;D ;D ;D
Ale widac, ze Adula chetnie pozuje do zdjec, nawet przy nocniku, ciekawe zatem, jak jej pojdzie nauka siadania :)

Do góry