reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
A to nasz zakup.
P1010385.jpg

Agnesa juz dawno pisalam ze 4 i 4 + zupelnie sie nie roznia :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczyny a jaki rozmiar Huggiesow zielonych uzywacie 4 czy 5 ??? bo si skusze na ta makrowa promocje bo daja w cenie 2 - 3 opakowania :) :) my uzywamy 4 pampersow i sa dobre ale wiem ze huggiesy chyba wypadaja mniejsze do pampersow nie ???

Aduniu kochana to zaczynajmy od przyszlego tygodnia :laugh: :laugh: :laugh: Joeey śliczny nocniczek ;D ;D tez chcialam ten z Kubusiem ale byly tylko rozowe to wzielam z kaczuszka :D :D Slodkie zdjecie ;D

Gosia sliczny fotelik b. ladny kolor

Gabi ja uzywam 4 i sa dobre pampki tez 4 - ja tez jade po te huggiesy ;D

I tadam !!!! dzisiaj piersze siku i kupka do nocniczka :laugh: :laugh: :laugh:

Widze ze juz sie zaczely u Was nocniczkowe zmagania, zamierzalam sie z tym jeszcze wstrzymac, ale co tam, nie zostane w tyle :) Gratulacje Sorbek dla Majusi, siku to siku, ale kupa nawet!! wyobrazam sobie jaka radosc w domu hihi.

Odpowiedzieli mi z Pampersa, ze nie ma roznicy w wielkosci pampka miedzy rozmiarem 4 a 4+. Roznica jest w chlonnosci. Tylko dlaczego przedzialy wagowe dzieci, dla ktorych sa przeznaczone, sie roznia...

Pozdrawiam,
Agnieszka

Agnesa pisze:
Odpowiedzieli mi z Pampersa, ze nie ma roznicy w wielkosci pampka miedzy rozmiarem 4 a 4+. Roznica jest w chlonnosci. Tylko dlaczego przedzialy wagowe dzieci, dla ktorych sa przeznaczone, sie roznia...

Pozdrawiam,
Agnieszka

ale bzdura - różnica w chłonności - no nie mogę :D :D :D

reklama

Gocha no fajniutki fotelik i bardzo fajny kolorek.... i dla odmiany nie różowy ;) ;D ::)

My też już mamy fotelik jak tylko się zapakujemy do samochodu następnym razem to specjalnie pstryknę zdjęcie żeby się pochwalić
....no i fotelik jest genialny i świetnie się go mocuje w samochodzie....nawet nie drgnie. tylko trochę rozczarowała mnie tapicerka zupełnie inna niż na zdjęciu.... no ale nie będe się czepiać go to szczegół , a poza tym nie miałam okazji wszystkiego dobrze sprawdzić bo Astek zamawiał ale mówił że ten najładniejszy kolorek był to muszę mu wierzyć na słowo ;)

Natalko a czy ty mogła być wstawić jakieś zdjątko waszego Ramatti bo strasznie jestem ciekawa jak ten kolor na żywo wygląda ::)

Gabi my używamy 4 Huggisów i są dobre. A mnie się wydaję że one tylko sprawiają wrażenie takich malutkich a jak się je zakłada to się zawsze trochę rozciągają i te4 są do 14 kilogramów...w co osobiście trudno mi uwierzyć...ale jak sobie przypomnę jak długo używaliśmy 3 to kto wie może i to jest możliwe

Agnesa no ale ci odpowiedzieli..... ::) ::) ::) a ile jest tych pieluch w opakowaniu tyle samo co zwykłych 4? bo skoro jest różnica tylko w chłonności to powinno i ch być tyle samo!!!! ::)

Do góry