reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

kurcze myślałam że mi odejdzie zakup kombinezona na zime bo mam po siostry synku superaśny z Wócika ale dzis go mierzyłam i Piotrus się w nim utopił ::) Jak zaczynały się nózki to on się kończył :p mam nadzieję że na przyszły rok będzie dobry

reklama
Ola bedzie dobry!! Zostal b.duzy zapas! Tylko zeby znow nie byl za duzy za rok ;D ;) ;)

ja na zime chcialam kupic taki 2cz. spodnie ogrodniczki i kurteczka :) narazie sie rozgladam

Tez bede musiala kupic kombinezonek bo w zimie bede w Polsce!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ale sie ciesze!! ;D ;D A wiecie, ze w Australii ani razu nie widzialam kombinezonow dla dzieci!! Ani nawet rekawiczek! Pewnie trzeba by poszukac w sklepach sportowych, gdzie narty sprzedaja. W koncu w gorach jest snieg!

Ola, Gabi, Wiolus - ale wymiana zdan ;D ;D ;D hehehe

Ja myslalam zeby w ogole kombinezonu nie kupowac - Wiktor tez mial tylko spodnie - fakt ze ocieplane, ale tylko spodnie i kurtke i tak mi sie to podobalo bardzo. Ale Paulinka jest chyba od niego drobniejsza i mysle sobie, ze ona wejdzie w jeden z kombinezonow ktory mam jeszcze po Wiktorze, a jest w idealnym stanie :) Tyle ze to jest raczej do wozka kombinezon - taki worek na nogi :p :p :p blee

Pati - no w sportowych sklepach moze i beda, ale pewnie dla takich juz jezdzacych na nartach np czyli pewnie 3-4 latkow ;D ;D ;D

wyobraźcie sobie jak moje dziecko musiało wyglądac w zeszłą zime w kombinezonie który teraz jest na niego PRAWIE dobry Myślę że będzie akurat na grudzień Nie wiem czy wychodzi całą zime ale pewnie do stycznia tak a potem będą akurat przeceny ;D
nienawidziłam tego kombinezonu w zeszłym roku i chciałam go spalić ;) ;D

reklama
Ola ale mnie rozśmieszyłaś aż oplułam monitor ;D jak sobie wyobraziłam ten kombinezon i Piotrusia , którego pewnie trzeba było szukac w nim ;D ;D

Do góry