reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Zakupy***

reklama
a ja nie kupie nocnika :p
mam trzy :) po Wikim
jeden od chrzestnej Wiktora
i dwa jako jeden gratis do wozka :) mielismy sobie wybrac i w domu patrzymy a tam dwa ;D

a my mamy taki nocniczek tylko jasny zielony kolor, najprostszy  :laugh: :laugh:

452.jpg

Donia Piotruś jak wychodził ze szpitala był w rożku i zmieścił sie jeszcze do kombinezona akurat do nóżek Nóżki zawinięte miał na plecki ::) :p

taki duży mi baba w sklepie doradziła żeby starczył na całą zimę No i miała racje starczył aż na dwie ::)

Dziewczyny!
Bardzo proszę o pomoc, bo mam mętlik w głowie.
Może któraś z Was ma wózek Traxx Marlin 3 lub 4, albo Roadster, czy Jaguar 3 lub 4. Muszę któryś z nich wybrać. Interesuje mnie to jak się go prowadzi w terenie, bo w sklepie to nie to samo.

Bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!

reklama
Emma - mnie osobiscie najbardziej podoba sie Jaguar 4 - ale nie probowałam żadnego z tych wózków, anie też nie mam żadnego - a napisałam ten, bo jest 4 kołowy, a dla mnie 3-kołowce odpadaja :)

Do góry