reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
a ja nie kupie nocnika :p
mam trzy :) po Wikim
jeden od chrzestnej Wiktora
i dwa jako jeden gratis do wozka :) mielismy sobie wybrac i w domu patrzymy a tam dwa ;D

a my mamy taki nocniczek tylko jasny zielony kolor, najprostszy  :laugh: :laugh:

452.jpg

Donia Piotruś jak wychodził ze szpitala był w rożku i zmieścił sie jeszcze do kombinezona akurat do nóżek Nóżki zawinięte miał na plecki ::) :p

taki duży mi baba w sklepie doradziła żeby starczył na całą zimę No i miała racje starczył aż na dwie ::)

Dziewczyny!
Bardzo proszę o pomoc, bo mam mętlik w głowie.
Może któraś z Was ma wózek Traxx Marlin 3 lub 4, albo Roadster, czy Jaguar 3 lub 4. Muszę któryś z nich wybrać. Interesuje mnie to jak się go prowadzi w terenie, bo w sklepie to nie to samo.

Bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!

reklama
Emma - mnie osobiscie najbardziej podoba sie Jaguar 4 - ale nie probowałam żadnego z tych wózków, anie też nie mam żadnego - a napisałam ten, bo jest 4 kołowy, a dla mnie 3-kołowce odpadaja :)

Do góry