reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ja jeszcze nie kupiłam ale są takie specjalne dla maluszków które mozna pchać i ciągnąć :laugh: :laugh:

No na snieg jak go nie bedzie to spokojnie małymi kółeczkami pojedziesz :p

reklama
Asia jakos bede musiala pojechac ;) bo szkoda mi na nowy wozek :) a za ile wystawilas Muzyczny Ocean ??? jest zainteresowanie ??? Ada w ogole nie chce juz sie nim bawic bo on stoi w miejscu a ona ciagle w ruchu wiec nie zwraca juz na niego uwagi ::)

Od 1 zł narazie jest jako takie zainteresowanie jak sprzedam to ci powiem dokładnie za ile poszedł za mniej niż 50 zł nie sprzedam wole zostawić na potem ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Sorbuś a nie masz jakiegoś linka do tych fajnych saneczek ??? ja o wózku w zimie mogę zapomnieć, chyba ze skuter śnieżny ;D ;D ;D

u nas muzyczny ocean tez lezy, skusiłam sie bo dziewczyny zachwalały jaki super a Ida nie ma za wiele takich bajeraśnych zabawek ale doszłam do wniosku ze to bez sensu, im prostsza zabawka tym lepsza, a najlepsza gazeta albo mamy telefon :laugh:

no fotelik Maxi Cosi Priori xp ten co ma Karina czyli rozowy ;D
i jeszcze zakupilam wlasnie czajnik bezprzewodowy Philipsa taki z matowej stali - drogie cholerstwo ale takie urzadzenie to na lata :) zadowolona jestem z zakupow :laugh:

Gocha - co do Fotelików to proponuje zajrzeć na:
http://www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=543

Tam są testy bezpieczeństwa przeprowadzone przez Adac - Tobi dostaje maks na bezpieczeństiwe a Priori XP ledwo przechodi (trzeba zajrzeć w testy z 2003 roku). I myślę ze wtedy macie odpowiedź czy lepiej za 850 PLn kupić Tobi czy za 150 pln mniej Priori XP...

Ketsa byłam w sklepie i opierałam się tylko na opinii sprzedawcy (niestety nie był to mój znajowy). o on próbował mnie przekonać do Tobi. ale wiadomo - chcą sprzedać jak najdroższy. a że zauważył że trafił na podatny grunt (bo tego dnia kupowaliśmy dosyć drogi wózek), to zachwalał Tobi. ale wg moich obserwacji, to Priori XP jest wystarczająco dobry (i cenę ma znośną).
tak więc już się chyba zdecydowałam - będzie PRIORI XP. Teraz tylko wybrać kolor.
twoja opinia do końca mnie przekonała.

reklama
Do góry