reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
u Nas fotelik jednak bedzie Maxi Cosi - czlowiek szyko sie przyzwyczaja do dobrego ::) i mi ta firma bardzo odpowiada :)
no i mam wozkowy dylemat - bo wlasnie opchnelam quinny (bardzo mnie irytowal i Ade tez) i mam tylko ta spacerowke chicco a zima przed nami - a szkoda forsy znowu na nowy wozio :( :-[

Joeey a jaka masz spacerowke Chicco? Ja wlasnie oddalam do sklepu Chicco CT 0.5. bo jednak za ciezka, ale poza tym bardzo fajna.

Gocha super komplecik! Ale fajny pomysl, ze w spodniczke sa wszyte majty! Czy to jest czeste rowiazanie?

Babeczki DZIĘKI za pochwały. Fajnie, że Wam też sie podoba komplecik, bo mi bardzo :laugh:

Gabi mam koleżankę, która ma synka i też oglądając ciuszki Kamilki nabiera ochoty na córcię ;D ;D

Pati spacerówka wygląda na lekką. ma nadzieje, że w praktyce okaże się też wygodna i poręczna.
A co do tych majtek w spódniczkach, to ja takie najbardziej lubię. Bo nawet jak coś się podwinie (a u dziecka o to nie jest trudno), to zawsze wygląda fajnie. Kilka takich mam.

a ja wlasnie mam problem ze znalezieniem takich spodniczek i sukienus Gocha a komplecik boski - dobry gust ma kolezanka ;)

Pati fajna ta speceroweczka twoja wyglada na baaaardzo lekka ! ja mam chicco ponee xs i ona wazy tylko 5 kg - jest super tylko ma plastikowe koleczka, i nie wiem jak sie bedzie prowadzila w zime ::)

reklama
Asiu a sa takie saneczki zeby dziecko stabilnie sie trzymalo w siedzisku ??? i to chyba tylko kiedy jest snieg prawda ???

Do góry