reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
no dobrze chociaz że nic nie poknociłam ale pamietałam że quinny i znalazłam na allegromodel bo Steffi nam wklejałaś przeciez więc wiedziała jak wyglada ;D ;D ;D

magdus23 pisze:
Steffi to jechalas przez Szydlowiec ;D ::) i Pawla siostra tez wlasnie wczoraj wrocila z Gizycka.Powiem szczzerze ze kawal drogi przebyliscie,wiec fotelik dobry

dokładnie tak jechaliśmy przez Mrągowo, Warszawę , Szydłowiec,  Kielce itd....koszmarnie daleko!!!!

Ola z tego, co rozumiem jedziecie samochodem. to się nie martw - będziecie mogli sie w sumie dostosować do Małego. coraz postój, a w nocy pewnie będzie słodko spał (przecież w samochodzie śpi się najlepiej). Gdybyś miała jechać jakimś autbusem, to dopiero były koszmar (a czy w ogóle autobusem można przewozić tak małe dzieci?  a jeśli tak, to w jaki sposób?)

O widze ze szalenstwo wozkowe panuje! :laugh: Nam wystarcza 2 wozki. Myslalam, ze w ogole obejdzie sie z jednym, ale jest za ciezki zeby go brac do samolotu, dlatego kupujemy jeszcze spacerowke. :p Udalo nam sie oddac to Chicco do sklepu i zdecydowalismy sie na Swallow Volante - ten co juz kiedys o nim myslelismy:

001000047-350.jpg

Zarowno plecki jak i nozki mu sie rozkladaja no i wazy 6kg. Niestety w sklepie zabraklo!! No i teraz czekam na telefon, kiedy bedzie.

Pati świetny wózio i super że mimo to parasolka to tyle regulacji ma heheheh i fajne ma te rączki (ja zauważyłam że mam bzika właśnie na pónkcie kierownic i rączek wózkowych ;D :p ;) )

Pati ekstrra !!!

Widziałyscie reklame nowych pampków

hehe moja zasługa teraz juz tylko pampki i huggies zielony jak promocja bedzie bo rossmany oblały test nony - brzuszkowy :p

Fajnie, ze Wam sie nasza spacerowa podoba! :D Prawde mowiac, to wizualnie wcale mi sie nie podoba, ale jest bardzo praktyczna bo lekka i rozkladana no i super sie prowadzi ach no i sklada sie w parasolke. Niestety nie stac nas na taka spacerowke, ktora bedzie spelniala te wszystkei wymogi i do tego jeszcze bedzie piekna! :D Najfajniejszy to jest nasz codzienny wozek, spacerowka ma byc tylko na wyjazdy i tak. No chyba, ze sie okaze taka fajna, ze bede z nia na zakupy jezdzic! ;D

muszę się Wam pochwalić, bo się tak cieszę, że szok. oto mój ostatni nabytek (przywieziony z Anglii przez znajomą). rozmiar 12 m-cy, więc liczę, że będzie w sam raz na Boże Narodzenie (z takim wyprzedzeniem... :)). na razie sporo za duży. a spódniczka ma wszyte majty.

reklama
Do góry