reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Gabi my też mamy garnuszek z Fishera - jest super. Kupiłam też pełzaka z fishera, ale w pierwszej chwili Kamila się wkurzyła, bo nie może za nim nadążyć (a ona chce sie nim przecież bawić). Tak więc na razie bawimy się na sucho, bez włączania i ćwiczymy szybkośc raczkowania :).
A ogólnie to Kamila uwielbia zabawki i lubi się nimi bawić, więc nasze liczne zakupy się nie marnują.

Olu super spodenki. też uwielbiam dzinsy i nakupiłam Kamili kilka (a może kilkanaście ;D?)

reklama
I dzieki dziewczynki za porady odnośnie gratisu - jednogłośnie pokrowiec. Też mi się wydaje, że nie jest zbyt piękny, ale może się kiedys przyda.

Wczoraj kupiliśmy 2 jumbo paki pampków. dzisiaj otwieramy jedną i niespodzianka - strechowe :) :laugh: :D szybko więc obmacałam drugą i znowu niespodzianka (poznałam po kartce).
ciekawe, czy rzeczywiście będą fajne.

a ja już straciłam nadzieję, że trafię na nie...

heheh Ketsa no ja mam tylko 2 wozki  :p nie cale stado  ;D ;D a graco mam ale wersje quattro deluxe

Donia graco to porzadne wozeczki ja mam swojego taki wlasnie kolorek  ;D ;D

Gocha no ja wlasnie jeszcze pelzaka musze kupic, ale dopiero po wyplacie  ;D ;D bo Oskarek slicznie raczkuje dziadek mowi na niego torpeda  :laugh: :laugh: to by sobie za tym pelzakiem latal a nie tak bez celu  :laugh: :laugh:

Gabi no co te baby wstręciuchy się Ciebie czepiają ;D ;D :laugh:- ja też mam 2 wózki. I to chyba wcale nie tak dużo. A może po prostu Twoja "przeszłość wózkowa" jest taka bogata? ja jestem nowa, więc tego jeszcze nie wiem

e tam troche bogata ta przeszlosc, w sumie mialam do tej pory 3 wozki i tyle :D :D :D (razem z tymi obecnymi dwoma) to chyba nie jest choroba ??? ;D

Donia miałam identyczny był super tylko mamy małe autko i sprzdaliśmy a kupilismy parasilkę ale czasem żałuje że sprzedalismy bo mogłismy mieć dwa a ten jest rewelka zwłasza kosz na zakupy :laugh: :laugh: :laugh:

tylko ja miałam bordowy

reklama
No to chyba sie na takiego skusze , ale są tylko takie kolorki ::) :laugh: ale nie są złe dzięki za odpowiedź :D

Przyznam sie bez bicia że to będzie mój trzeci wózek ;D

Do góry