reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ja tez mam maxi cosi i jest super - wczoraj go czysciłam i poprostu wszystko zeszło a wysechł w 15 min
tylko ni8ech mio ktos powie jak sie ściąga tapicerke przer pasy - bo ja ciemna masa jestem i czyściłam na foteliku :-[ :-[ :-[ :-[

Karina bodziaki super możę się wybierzemy i jeszcze promocja huggiesów :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Joeey i jak jestes zadowolona? moja koleżanka też ma chyba taki. a jaki kolorek masz?
ja też mam nowy wózeczek, w sumie to mam 2 - jeden duży i wygodny na moje dłuuuuuuugaśne spacery, a drugi parasolkę na wyjazdy samochodowo-sklepowe (musiał być malutki do złożenia, żeby się jeszcze cała góra zakupów w bagażniku zmieściła ;D ;D ;D.)

no dla mnie jest ten wozeczek jest rewelacyjny chodz czytalam, ze jego minusem sa wymiary - ze waski - jak dla mnie to zaleta w drugim wozku (quinny speedi sx) Ada latala na boki - poza tym ona chudzina, a jestem maga zadowolona bo tylko 5 kg wazy, duzy kosz na zakupki, latwe skladanie, czarny kolor (discovery) , palak dla dziecka, skretne koleczka czyli wszystko co ma miec lekka spacerowka ;)

Karina jeszcze musze Cie pomeczyc :laugh: bo fotelik chce kupic przez allegro i przesylka jest gratis, a cena to 699 :) to chyba ok ??? ile Ty dalas ??? bo nie mam szans kupic go w realu w mojej dziurze, a do Gdanska mam kawalek :)

A czy któraś z Was ma fotelik MAXI COSI Tobi? bo się zastanawiam, czy jest wart tych pieniędzy. bo nie oszukujmy się ok 900 zł, to nie jest mało. a może płaci się tylko za to, że to nowy model, trochę podbajerowany?

Wiadomość dla bydgoskich mamusiek:
w Akpolu na Gdańskiej super body firmy bellvit z długim i krótkim różne kolory i rozmiary w promocji za 6 zeta :D wczoraj zakupiłam nawet na zapas :laugh:

Gocha o fotelikach to tu już było tyle pisane.....że chyba wolała byś tego nie czytać ...bo po takiej lekturze to na pewno już nie wiadomo co kupić.

Ale że ja ciagle bez fotelika (kuźwa a wczoraj chciałam jechać ale oczywiście nie było kiedy a jutro Astek do pracy i wielka dooopa ...chyba sobie sama musze po ten fotelik jechać)i ja z tych drążących temat to chętnie tu jeszcze na ten temat pośmiece...

Moim zdaniem A też zaprzyjaźnionego sprzedawcy u którego jestem prawie stałym bywalcem.... Tobi to właśnie pieniążki płacone za to że jest to nowość i do tego najlepsza marka fotelikowa na rynku z renomą co oni świetnie wykorzystują. Jest tam bardzo mało wprowadzonych nowości a jeżeli są to takie które w znaczący sposób nie podnoszą jego bezpieczeństwa wygody czy estetyki.
Priory XP jest świetnym fotelikiem i ma wszystko co potrzeba.
Ale najlepiej przejdz sie do sklepu i sama sie rozejżyj...

A ja i tak kupię inny ;D

Ketsa byłam w sklepie i opierałam się tylko na opinii sprzedawcy (niestety nie był to mój znajowy). o on próbował mnie przekonać do Tobi. ale wiadomo - chcą sprzedać jak najdroższy. a że zauważył że trafił na podatny grunt (bo tego dnia kupowaliśmy dosyć drogi wózek), to zachwalał Tobi. ale wg moich obserwacji, to Priori XP jest wystarczająco dobry (i cenę ma znośną).
tak więc już się chyba zdecydowałam - będzie PRIORI XP. Teraz tylko wybrać kolor.
twoja opinia do końca mnie przekonała.

reklama
Gocha i dobrze kombinujesz my jak już ne wiedzieliśmy który wybrać to stwierdziliśmy że nie zwracamy uwagi na cene tylko właśnie na funkcjonalność estetylę i wygodę i pod tymi względami właśnie priori xp wydawał nam sie atrakcyjniejszy od tobi.... który nawet wydaje mi sie że jest jakiś ciaśniajszy więc jak juz dzieko podrosnie to bedzie mniej wygodny a xp jest naprawde ładniutki

Laski pomóżcie jakoś w wyborze koloru bo się zagubiłam ... bo chyba i tak będe musiała kolorek zamawiać ....to mogła bym to sobie sama nawet zrobić

a tu są wszystkie warianty mojego typu

http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=272

Do góry