reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
My caly czas jedziemy na pampersach ale dalam sie skusic i aktualnie testujemy Rosmana.
Pochwale sie nowymi malymi zakupami.
Postanowilam kupowac tanie zabawki bo i tak maja krotki termin uzywalnosci Kierownica z dzwiekami i bączek - Gabrysi "zasmakował" Piotrusiowy bączek wiec mamusia zakupila osobisty. Gabi jest zardzo zadowolona z tego bączka.
Pochwale sie nowymi malymi zakupami.
Postanowilam kupowac tanie zabawki bo i tak maja krotki termin uzywalnosci Kierownica z dzwiekami i bączek - Gabrysi "zasmakował" Piotrusiowy bączek wiec mamusia zakupila osobisty. Gabi jest zardzo zadowolona z tego bączka.
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
I polecam bodziaki w Auchan - 2-pak za całe 5 zł.- ja bardzo lubie tą bieliznę, ona chyba jest francuska. Te akurat sa z cienkiem bawelenki ale sa tez grubsze. Dla chłopcow sa sliczne w paseczki. POLECAM. Jak dla mnie są świetne i tanie.
a ja nie mam w poblizu Auchan a potrzebne mi sa body z dlugim rekawem bo mam zaledwie 2 i to jakies za szerokie z 5-10-15 w Anglii np w ogole nie ma bodziakow na dlugi rekawek - dziwne :
Karina jak sie sprawuje fotelik ??? bo strasznie podoba mi sie on w wersji rozowej i chetnie bym zgapowala od Natalii zgapowalam juz kolorek wozeczka ale nie bylo ladniejszej kolorystyki niz czarna :laugh:
Karina jak sie sprawuje fotelik ??? bo strasznie podoba mi sie on w wersji rozowej i chetnie bym zgapowala od Natalii zgapowalam juz kolorek wozeczka ale nie bylo ladniejszej kolorystyki niz czarna :laugh:
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
joeey - fotelik jest super, bawelniana tapicerka jest swietna - bardzo przewiewna, dziecko sie tak nie poci, drobinki z chrupek schodza idealnie - wystarczy zdrapac paznokciem i nie ma sladu -kupuj go smialo! Tylko ja nie za bardzo potrafie go tak mocno zamontowac zeby nie drgnal gdy przekladam go do innego auta ale w W-wie mamy na szczescie 1 autko. to nie bedzie gdzie go przekladac.
Tutaj jest 1 sklep Auchan i prawie wcale nie bylo juz wiekszych rozmiarow tych bodziakow ( ja kupilam na 9 m-cy) ale nie spojrzalam na inne kolory... przy okazji sie rozejrze - zawsze moge Ci wyslac kilka sztuk
Tutaj jest 1 sklep Auchan i prawie wcale nie bylo juz wiekszych rozmiarow tych bodziakow ( ja kupilam na 9 m-cy) ale nie spojrzalam na inne kolory... przy okazji sie rozejrze - zawsze moge Ci wyslac kilka sztuk
G
GOCHA-N
Gość
Karina a jaki fotelik masz? bo ja też się za jakimś rozglądam i na razie jestem najbardziej nastawiona na Maxi Cosi Priori XP. Ale rozważam też Maxi Cosi Tobi. I słyszałam też o jakimś super modelu chicco, ale nie wiem dokładnie o jaki chodzi
no ja maxi cosi cabrio mam z bawelniana tapicerka, po bokach ma welurek i sprawdzil sie rewela !
przekonalas mnie i chyba sie na niego zdecyduje ;D
bo nowy wozeczek juz sluzy od 3 dni wiec teraz czas na zmiane fotelika
Gocha Karina ma maxi cosi priori xp wlasnie
przekonalas mnie i chyba sie na niego zdecyduje ;D
bo nowy wozeczek juz sluzy od 3 dni wiec teraz czas na zmiane fotelika
Gocha Karina ma maxi cosi priori xp wlasnie
G
GOCHA-N
Gość
Joeey o to super, że się sprawdza - ulżyło mi. a kolorek to pewnie shantung (czy jakoś tak)? taki różowy we wzorki?
A jaki masz nowy wózeczek?
A jaki masz nowy wózeczek?
reklama
G
GOCHA-N
Gość
joeey ten pierwszy fotelik też mam maxi cosi i też jestem z niego bardzo zadowolona