reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

jedna laska na polecam -odradzam napisąła zę kupiłam w macro juz pampki ze streczami w oznakowanym opakowaniu także juz sie pojawiły

Dla mnie tez pampki najlepsze

reklama
my tez jestesmy wierni pampersom, innych nawet nie probowąłam, miałam ochote ale moj Bogdan jest przeciwnikiem eksperymentów i moze ma racje, z pampersów jestem zadowolona, a te stretchowe są naprawde fajne

My caly czas jedziemy na pampersach ale dalam sie skusic i aktualnie testujemy Rosmana.

Pochwale sie nowymi malymi zakupami.
Postanowilam kupowac tanie zabawki bo i tak maja krotki termin uzywalnosci  ;)  Kierownica z dzwiekami i bączek - Gabrysi "zasmakował" Piotrusiowy bączek wiec mamusia zakupila osobisty. Gabi jest zardzo zadowolona z tego bączka.

I polecam bodziaki w Auchan - 2-pak za całe 5 zł.- ja bardzo lubie tą bieliznę, ona chyba jest francuska. Te akurat sa z cienkiem bawelenki ale sa tez grubsze. Dla chłopcow sa sliczne w paseczki. POLECAM. Jak dla mnie są świetne i tanie.

a ja nie mam w poblizu Auchan  :( a potrzebne mi sa body z dlugim rekawem bo mam zaledwie 2 i to jakies za szerokie z 5-10-15  :( w Anglii np w ogole nie ma bodziakow na dlugi rekawek - dziwne  ::)

Karina jak sie sprawuje fotelik ??? bo strasznie podoba mi sie on w wersji rozowej i chetnie bym zgapowala  ;) od Natalii zgapowalam juz kolorek wozeczka ale nie bylo ladniejszej kolorystyki niz czarna  :laugh:

joeey - fotelik jest super, bawelniana tapicerka jest swietna - bardzo przewiewna, dziecko sie tak nie poci, drobinki z chrupek schodza idealnie - wystarczy zdrapac paznokciem i nie ma sladu -kupuj go smialo! Tylko ja nie za bardzo potrafie go tak mocno zamontowac zeby nie drgnal gdy przekladam go do innego auta ale w W-wie mamy na szczescie 1 autko. ;) to nie bedzie gdzie go przekladac.

Tutaj jest 1 sklep Auchan i prawie wcale nie bylo juz wiekszych rozmiarow tych bodziakow ( ja kupilam na 9 m-cy) ale nie spojrzalam na inne kolory... przy okazji sie rozejrze - zawsze moge Ci wyslac kilka sztuk :D

Karina a jaki fotelik masz? bo ja też się za jakimś rozglądam i na razie jestem najbardziej nastawiona na Maxi Cosi Priori XP. Ale rozważam też Maxi Cosi Tobi. I słyszałam też o jakimś super modelu chicco, ale nie wiem dokładnie o jaki chodzi

no ja maxi cosi cabrio mam z bawelniana tapicerka, po bokach ma welurek i sprawdzil sie rewela !
przekonalas mnie i chyba sie na niego zdecyduje ;D
bo nowy wozeczek juz sluzy od 3 dni wiec teraz czas na zmiane fotelika :)
Gocha Karina ma maxi cosi priori xp wlasnie :)

Joeey o to super, że się sprawdza - ulżyło mi. a kolorek to pewnie shantung (czy jakoś tak)? taki różowy we wzorki?
A jaki masz nowy wózeczek?

reklama
Do góry