reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Asia no z 3 napewno nie ryzykuj ja bym sie martwila zeby 4 byla dobra....;) jak dla nas jest ok. ale Maks ma jkąś małą dupkę

Gocha bo to trzeba umieć trafić ;) i mieć dobrego czuja w paluszkach

......trzeba szukać karteczki.......

reklama
No więc jeśli chodzi o pampersy strechowe, to kupiłam 4 i nie wiem, czy za mocno zapięłam ale Kamil miał odciśnięte gumki :( A znowu ktoś pisał, że 4+ nie różnią się rozmiarowo od 4 ::)

A jeśli chodzi o Huggisy zielone Sorbek to myślę, że możesz spróbować 4 bo ostatnio je mieliśmy ( Kamil waży 9260 ) i powiem, że przy zakładaniu wydają się takie baaardzo dopasowane i miałam wrażenie że mogłyby być większe, ale z kolei już na Kamilu wyglądają dobrze rozmiarowo. A poza tym faktycznie zapięcia maja bardzo dobre i ta pielucha naprawdę trzyma się na pupie :) Gdyby były troszkę miększe i cieńsze jak Pampersy to by już była rewelacja dla nas :)

U nas jest tylko problem z dostanhiem ich i z cena - drogie strasnie a promocji nigdy nie ma :( :( :(
ale jak się nadarzy okazja spróbuje tych 4

Pieluchy temat rzeka..... ::)

Huggies rozowe do bani bo gumeczki sie wpinaja w nozki
Huggies zielone u nas sie nie sprawdzily bo znowóz to zapiecie niebieskie jej sie wbikalo a zreszta u nas nie ma ich nigdzie w sklepach.Zamawialam specjalnie.
Pampers w miare ok ale bez rewelacji.Tych z zapieciem streczowym nie mialam.Jak mialam trojki to mialam wrazenie ze przeciekaja :o ich zaleta jest cienkosc.A i Hania uzywala rozmiaru5 i tez byl ok. ;) :laugh:
Dada nawet niezle sa jak dla mnie.
Z rossmana moim zdaniem za bardzo smierdza jak sie Hania zesika
Bella Happy nawet ok tylko tronke sa grubesze,u wydaje mi sie ze sa wieksze rozmiarowo od Pampersow
I ostatnio skusialam sie na pieluszki fitti zBiedronki zalet to cena 26 zl za 64 sztuki.Tylko ze certkowe i zapiecie na klej.Ale dupcia nie odparzyla sie nie smierdzialu,nie przeciekaly.Ogolnie nawet ok,

Tylko ze ja jak to ja nie wytrwam dlugo przy jednym kupuje tk na zmiane,a to pampersy a to Dada a to bella.

Podsumowujac idealnych jeszczenie spotkala.mNie bylo takiej pieluchy , ktorej nie przesrala, ;)

My używamy tylko pampersów (obecnie 4) i jestesmy super zadowoleni. nie przeciekają, nie odpinaja się, rozmiarowo idealnie. raz tylko spróbowalismy innych, tj. huggiesów. ale to była porażka, więc więcej nie eksperymentujemy.

reklama
ja jestem wierna Pampersom ;D ale kilka paczek mialam z Rossmana tych bordowych i byly ok, kiedys w Leclercu kupilismy w promocji na sprobowanie i byly ceratkowe + zapiecie na klej = koszmar, a teraz moj tatus z Niemiec mi przywiozl firmy vibelle i maja sliczne obrazki i tez sa dobre :)

aha, nie wiem jak to mozliwe ale zawsze jak kupuje u mnie w Elblągu Pampy to trafiam na te strechowe ;D i nigdy Ja ani Artek ich nie macamy :laugh:

Do góry