reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Karina jestem nowa, więc jeszcze nie widziałam zdjęć Twojej córci (nie mam wglądu do albumiku).
ale Gabi jest śliczniutka :) a jakie olbrzymie ciemne oczka :) :) :) :) cudowna

reklama
Dziękujemy cioteczkom za wszystkie miłe słowa - uścisk.

wanda - ja uwielbiam błekit, pokoik Gabrysi miał być błekitno-beżowy ale tak jakoś wychodzi że kończy sie na rózu :laugh:

Gocha - Przepraszam ale ja sie jeszcze z Tobą nie przywitałam :-[ WITAJ!!! Miło mi ;D
Tak sie jakoś złożyło że na tym forum są wszystkie śliczne dzieciaczki ;D ;D ;D

aOla - to była uzywana hustaweczka, nowa kosztuje 279 :o- tyle bym raczej nie zaplaciła, jak dobrze że jest Allegro O0 O0
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118718880

znalazłam taką
item120010791_hustawka_skaczaca.html

i taką (to jest taka sama?)
item119965368_skoczek_hustawka_bcm.html

co sądzicie o tej pierwszej?która lepsza?

Karina i kojec i bujaweczka bardzo sliczne ;D

Podoba mi się ta bujawka , my mamy taką stawianą ale chyba sie skuszę na taką ;D tylko muszę zapytać małza czy da sie ja jakos u nas zawiesić ::)

Ola jak dla mnie musi byc usztywniana ta druga nie wchodzi w gre ja mam kaczuche juz ja wklejalam na zakupach wczoraj :laugh: :laugh:

ta druga to tak jakby majtki tylko przyduze ;) ;D ale to tylko moje zdanie :p

aOla ta pierwszą nawet ja mam w obserwowanych ;) zdecydowanie lepsza :) ale mój mąż powiedział że u nas nie da rady jej zawiesić :(

Karina możesz zrobić zdjęcia i pokazac z bliska jak Wy zamocowaliście swoją huśtawkę???

reklama
Do góry