reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Dziewczyny czy kupujecie na nadchodzącą jesień i zime spiworek do spania bo Maja strasznie sie odkopuje i zastanawiam sie nad tym ???????

reklama
No ja się zastanawiałam nad nimi ale na lato dziewczyny odradziły faktycznie racja ale na zime go kupia na bank jest ekstra a jaki rozmiar Ketsa bo sama nie wiem

U nas kocyk czy kołderka tez nawet się przykryc nie da

acha Gabi świetne oczy żeś zrobiła masz talent okulistyczny ;)
no i huśtawka bombowo wygląda a Oskar jeszcze lepiej prze słodki jest

Karinko ja też różowego raczej nie trawie ale w zestawieniu z Gabrysią to po prostu poemat. No i wszystkie zdobycze twoje ostatnie rewelacja masz nosa do zakupów.

Z kojcem faktycznie chyba teraz już nie ma co..... ja mam dwa łóżeczka i w obydwóch jest problem z siedzeniem tak że nawet o kojcu nie myślałam już dużo lepiej coś w tym guście
http://www.allegro.pl/item119764781_super_duzy_drewniany_kojec_gratis.html
a były też takie kiedyć chyba ośmiokąrne naprawde spore....

Asia nie wiem jeszcze jaki rozmiar chyba jak największy....... ::)

ketsa pisze:
Z kojcem faktycznie chyba teraz już nie ma co..... ja mam dwa łóżeczka i w obydwóch jest problem z siedzeniem tak że nawet o kojcu nie myślałam już dużo lepiej coś w tym guście
http://www.allegro.pl/item119764781_super_duzy_drewniany_kojec_gratis.html
a były też takie kiedyć chyba ośmiokąrne naprawde spore....

Asia nie wiem jeszcze jaki rozmiar chyba jak największy....... ::)

Kurcze no ja się zaczęłam zastanawiać nad czymś takim własnie

Taki śpiworek to super sprawa jest! Tylko, że ja mojego "łazika" nie pdejrzewam o to, żeby dała się w to włożyć... my sie pewnie na zimę będziemy zaopatrywać w grube piżamy

Gabi no właśnie a u mnie futryny są w ścianie :( :( :(

Donia to pewnie masz tak samo jak ja z tymi futrynami ::) :(

Paula wozek i fotelik ekstra a tak apropo allegro znasz ją ??
Asiu dziękujemy :) ale o co pytasz ??? czy kupiłam ją na allegro???

Gocha fajny kojec kupiliście dla Kamilki :) my kojca raczej nie kupujemy bo Kacper napewno w nim nie bedzie chciał siedzieć, on spaceruje juz po całym mieszkaniu, chociaż czasem chciałabym go włożyć do takeigo kojca żebym nie musiała go pilnować ::) ::) ::)

Wanda Paulinka usiedzi 2 godziny w baseniku :o :o :o Kacper nawet 5 minut nie usiedzi bo zaraz z niego wyłazi ::) ::) ::)

Magi my też mamy kołdre rozłożona na dywanie czy to w przedpokoju przy komputerze :) ale Kacper najbardziej lubi jak ktoś na niej z nim siedzi i sie bawi :) bo tak to zaraz gdzies powędruje ::)

Asia no właśnie śpiworek to bardzo dobra rzecz i też chyba bede musiałą kupić bo Kacper też sie ze wszystkiego odkopuje ::)

Sorbek my mamy śpiworek do spania kupiony w lumpkach za 3,40 (!!!) z odpinanymi rękawkami nawet. Teraz widizałam u nas superaśny za 12 zeta, różowy taki. Jak chcesz i jak będzie to Ci mogę kupić. Letni też mamy z tym, że sama go uszyłam Ingusi, nie widziałam w sklepie nigdzie takiego letniego.

Gocha my mamy kojec (jak już wszyscy wiedzą ;D ) i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ingusia spędza tam bardzo dużo czasu. Gdyby nie ten kojec nic bym w domu nie mogła zrobić. A ile czasu Ingusia wytrzymuje w kojcu? Tak 15 minut do pół godzinki to norma, ale jak ma dobry humorek to i dojeżdża do 2 godz.

reklama
Nathalie pisze:
Sorbek my mamy śpiworek do spania kupiony w lumpkach za 3,40 (!!!) z odpinanymi rękawkami nawet. Teraz widizałam u nas superaśny za 12 zeta, różowy taki. Jak chcesz i jak będzie to Ci mogę kupić. Letni też mamy z tym, że sama go uszyłam Ingusi, nie widziałam w sklepie nigdzie takiego letniego.

Natalia jak ładny to kup tylko żeby był taki większy - podasz mi nr konta to ci wysle kaske łącznie z przesyłką ;D ;D ;D

Do góry