reklama
Asia nie ma się co zastanawiać u mnie jest to samo nie ma prawa bytu żaden koc czy kołderka to jedyny ratunek ja jeszcze czekam tylko aż jeszcze ciut się ochłodzi bo nie wiem czy kupować letni i zimowy czy tylko zimowy
a takie mi się podobają http://www.allegro.pl/item118812991_spiworek_cos_innego_roz_104_110.html
acha Gabi świetne oczy żeś zrobiła masz talent okulistyczny
no i huśtawka bombowo wygląda a Oskar jeszcze lepiej prze słodki jest
Karinko ja też różowego raczej nie trawie ale w zestawieniu z Gabrysią to po prostu poemat. No i wszystkie zdobycze twoje ostatnie rewelacja masz nosa do zakupów.
Z kojcem faktycznie chyba teraz już nie ma co..... ja mam dwa łóżeczka i w obydwóch jest problem z siedzeniem tak że nawet o kojcu nie myślałam już dużo lepiej coś w tym guście
http://www.allegro.pl/item119764781_super_duzy_drewniany_kojec_gratis.html
a były też takie kiedyć chyba ośmiokąrne naprawde spore....
Asia nie wiem jeszcze jaki rozmiar chyba jak największy....... :
no i huśtawka bombowo wygląda a Oskar jeszcze lepiej prze słodki jest
Karinko ja też różowego raczej nie trawie ale w zestawieniu z Gabrysią to po prostu poemat. No i wszystkie zdobycze twoje ostatnie rewelacja masz nosa do zakupów.
Z kojcem faktycznie chyba teraz już nie ma co..... ja mam dwa łóżeczka i w obydwóch jest problem z siedzeniem tak że nawet o kojcu nie myślałam już dużo lepiej coś w tym guście
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
ketsa pisze:Z kojcem faktycznie chyba teraz już nie ma co..... ja mam dwa łóżeczka i w obydwóch jest problem z siedzeniem tak że nawet o kojcu nie myślałam już dużo lepiej coś w tym guście
Kurcze no ja się zaczęłam zastanawiać nad czymś takim własnie
Paula25
szczęśliwa :)
Gabi no właśnie a u mnie futryny są w ścianie
Donia to pewnie masz tak samo jak ja z tymi futrynami :
Gocha fajny kojec kupiliście dla Kamilki my kojca raczej nie kupujemy bo Kacper napewno w nim nie bedzie chciał siedzieć, on spaceruje juz po całym mieszkaniu, chociaż czasem chciałabym go włożyć do takeigo kojca żebym nie musiała go pilnować : : :
Wanda Paulinka usiedzi 2 godziny w baseniku Kacper nawet 5 minut nie usiedzi bo zaraz z niego wyłazi : : :
Magi my też mamy kołdre rozłożona na dywanie czy to w przedpokoju przy komputerze ale Kacper najbardziej lubi jak ktoś na niej z nim siedzi i sie bawi bo tak to zaraz gdzies powędruje :
Asia no właśnie śpiworek to bardzo dobra rzecz i też chyba bede musiałą kupić bo Kacper też sie ze wszystkiego odkopuje :
Donia to pewnie masz tak samo jak ja z tymi futrynami :
Asiu dziękujemy ale o co pytasz ??? czy kupiłam ją na allegro???Paula wozek i fotelik ekstra a tak apropo allegro znasz ją ??
Gocha fajny kojec kupiliście dla Kamilki my kojca raczej nie kupujemy bo Kacper napewno w nim nie bedzie chciał siedzieć, on spaceruje juz po całym mieszkaniu, chociaż czasem chciałabym go włożyć do takeigo kojca żebym nie musiała go pilnować : : :
Wanda Paulinka usiedzi 2 godziny w baseniku Kacper nawet 5 minut nie usiedzi bo zaraz z niego wyłazi : : :
Magi my też mamy kołdre rozłożona na dywanie czy to w przedpokoju przy komputerze ale Kacper najbardziej lubi jak ktoś na niej z nim siedzi i sie bawi bo tak to zaraz gdzies powędruje :
Asia no właśnie śpiworek to bardzo dobra rzecz i też chyba bede musiałą kupić bo Kacper też sie ze wszystkiego odkopuje :
Nathalie
Fan(ka)
Sorbek my mamy śpiworek do spania kupiony w lumpkach za 3,40 (!!!) z odpinanymi rękawkami nawet. Teraz widizałam u nas superaśny za 12 zeta, różowy taki. Jak chcesz i jak będzie to Ci mogę kupić. Letni też mamy z tym, że sama go uszyłam Ingusi, nie widziałam w sklepie nigdzie takiego letniego.
Gocha my mamy kojec (jak już wszyscy wiedzą ;D ) i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ingusia spędza tam bardzo dużo czasu. Gdyby nie ten kojec nic bym w domu nie mogła zrobić. A ile czasu Ingusia wytrzymuje w kojcu? Tak 15 minut do pół godzinki to norma, ale jak ma dobry humorek to i dojeżdża do 2 godz.
Gocha my mamy kojec (jak już wszyscy wiedzą ;D ) i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ingusia spędza tam bardzo dużo czasu. Gdyby nie ten kojec nic bym w domu nie mogła zrobić. A ile czasu Ingusia wytrzymuje w kojcu? Tak 15 minut do pół godzinki to norma, ale jak ma dobry humorek to i dojeżdża do 2 godz.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Nathalie pisze:Sorbek my mamy śpiworek do spania kupiony w lumpkach za 3,40 (!!!) z odpinanymi rękawkami nawet. Teraz widizałam u nas superaśny za 12 zeta, różowy taki. Jak chcesz i jak będzie to Ci mogę kupić. Letni też mamy z tym, że sama go uszyłam Ingusi, nie widziałam w sklepie nigdzie takiego letniego.
Natalia jak ładny to kup tylko żeby był taki większy - podasz mi nr konta to ci wysle kaske łącznie z przesyłką ;D ;D ;D