reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Joeey - ja przymierzałam się do tego Graco ( niekoniecznie mosaik) ale w tym kolorze i mi przeszło jak zobaczyłam go na żywo - ten materiał jest paskudny. Przypomina trochę drelich. :p

Bardzo mi sie podoba tra piramidka. Tylko skąd brać pieniądze na te wszystkie zabawki :-[

Gabrysia właśnie śpi w nowym łożeczku. Wczoraj zapłaciłam za nie a juz dzis przesylka dotarła. ;D
Może jutro przyjdzie nasz skoczek. ;D Pochwalę się koniecznie real foto.

Gabi tak to jest ten kolorek capuccino :) i kosztował 319 zł ale my daliśmy 303,05 zł, bo 5% rabatu dostaliśmy :D

Gabi Oskarek ślicznie wygląda w tej huśtawce :D

Nieistotna u nas podobnie jak u Gabi jak zrobiło sie ciepło to przeszliśmy na spacerówkę w pozycji leżącej (mamy wózek wielofunkcyjny Mikado Diccovery) potem korzystaliśmy ze spacerówki w tym wózku aż do czasu kiedy Kacper sam zaczął siedzieć i dopiero wtedy kupiliśmy spacerówkę-parasolkę, ale Ty musisz zwócić uwagę na to że jak Twój dzidziuś będzie mały to będzie zimno i napewno dłużej posłuży Wam gondolka czy wózek głęboki. Życzę udanego wyboru! :)

_Gabi pisze:
Donia a z zabaweczek polecam pitota, komorke i do tego jakis super kabelek i masz dziecko z glowy  ;D ;D ;D ;D a moj oskar jeszcze lubi moje buty  :laugh: :laugh: :laugh:
Gabi DOKŁADNIE ;D a nowe zabawki są fajne ale tylko na chwile ::)

KarinaNieZie pisze:
Gabrysia właśnie śpi w nowym łożeczku. Wczoraj zapłaciłam za nie a juz dzis przesylka dotarła.  ;D
Może jutro przyjdzie nasz skoczek.  ;D  Pochwalę się koniecznie real foto.
Karina koniecznie czekamy na foto :)

Bardzo fajne te zabawki ale strasznie drogie :( :-[

Magi dzisiaj oglądałam taką zjeżdżalnię na żywo w komisie dzieciecym za 75 zł była w stanie idealnym, ale nie pamiętałam ile kosztuje nowa , a mogłam kupić

reklama
Karina - ktoś się Gabi do kojca wkrada !!! Leć go wygoń !!! Cudna ta Twoja córcia.

Magi - to ja wpadnę do Ciebie osobiście zobaczyć fotki z tą zjeżdżalnią :p

Do góry