reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Natalia dziękuję Ci za odpowiedź w sprawie fotelika :laugh: Ty jako jedyna mi odpowiedziałaś :-*
wczoraj byliśmy na zakupach i kupiliśmy fotelik Ramatti oraz spacerówkę Baby Dreams TRAVEL i w sumie nas wyszło nawet taniej niż byśmy kupili na allegro :) mam nadzieję że będziemy zadowoleni z użytkowania :)

oto nasz fotelik:
fotelikmd8.jpg

i wózeczek:
wzekpj0.jpg

wzek1am6.jpg

zdjęcia z wkładką będą później ;)

reklama
Paula a czym sie kierowalas przy wyborze wozeczka ??? lekki jest ten travel ??? bardzo ladny kolorek :) i fotelik tez ladniusi ;)

Joeey przede wszystkim chciałam zeby wózek był rozkaładany do pozycji leżącej, żeby był mały po złożeniu więc najlepiej parasolka, żeby miał pokrowiec na nóżki i folie przeciwdeszczową, żeby był ładny no i w miare taki :) także ten wózek mi bardzo pasuje :) Asia Sorbek też taki ma tylko szro-czerwony :) waży 8,5kg więc do najlżejszych nie należy ale też nie jest ciężki :)
chciałam też żeby miał duży koszyk na zakupy ten ma mały ale nie można mieć wszystkiego ;)

NIeistotna!Ja mam spacerowke 3 w jednym i ogolnie jestem zadowolona jest na pompowanyh kolach i niezle sie prowadzi ale jedna ogromna wada tego wozka-jest cholernie ciezki!!!I ostatnio wsadzilam Hanie do tekiej starej laski rozklekotanej i lzej sie prowadzil :o choc rozklekotana byla.Na razie jeszcze zime zamierzam w tym przechodzic a na wiosne sie zastanowie nad jakas laseczka taka jak masz PAULA mi sie podoba i wygladowo i funkcjonalnie i przede wszystkim cenowo!

Dzieki mamuski za rady.. Tak jak myslalam nie da rady przezyc na jednym wozku.. bo wielofunkcyjne nie sprawdzaja sie jako spacerowka z powodu wagi..
Tak wiec gleboki + spacerowka..
Maz mowi bym nie szukala tych w fotelikiem w komplecie tylko raczej fotelik kupila osobno.
Wczoraj zaczelam patrzec na te wozki i juz mam dosc, za duzo ich jest hehe

Do kiedy Wasze grudniowe maluchy lezaly w gondolce a kiedy poszla w ruch spacerowka.
I wiadomo ze duza gondolka to dobra gondolka, jaka jest ich dlugosc w waszych wozkach?

Caluski dla Maluszkow :)

Joeey wozczek fajny tyle ze b.waski ma jakies 30 cm nie wiem na jak dlugo wystarczy ::) i mozna go na allegro kupic 100 taniej ;) ;D

Nieistotna u mnie spacerowka zaczela byc uzywana jak zrobilo sie cieplo rozkladalam ja do lezenia lub pollezenia i tak spacerowalismy a trohe w foteliku w gondoli to jezdzilismy praktycznie tylko w sniegi i mrozy :laugh: :laugh: :laugh: a nie wiem jaka dlugosc miala gondolaka bo juz ja sprzedalam ::)

reklama
Gaba a jak zrobilas oczy kaczusi ??? ;D Oskar wyglada w niej bombowo ;D

ja gondolki uzywalam dosyc dlugo, gdzies przez 5 m-cy napewno ;) i akurat z niej wyrosla jak przeszlam na spacer na pozycje lezaca z poczatku ;)

Do góry