reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

ja też miałam wielofunkcyjny na dużych piankowych kołach. i byłam z niego bardzo zadowolona. szczególnie na zimę dobre są naprawdę duże i szerokie (ale nie skrętne) koła.
a gondolki zgranicznych wózków sa koszmarnie małe. moja Kamilka w zimowym kombinezonie nie zmieściłaby się chyba do nich po 3 miesiącach. więc ja byłam zadowolona z nosidła, które było wystarczająco duże
ale wiele wózków wielofunkcyjnych źle się prowadzi jako spacerówki, więc teraz kupiłam dwie nowe spacerówki - jedną parasolkę na wyjścia samochodowo -sklepowo (żeby w bagażniku zajmowała mało miejsca) i dużą wygodną (ale lekką) spacerówkę na dużych skrętnych kołach na spacerki po różnych wertepach i nierównościach (bo ja uskuteczniam dłuuuuuuuuuuuuugie 3-4-godzinne spacery)

reklama
Hej dziewczyny , prosze polećcie jakies fajne zabawki edukacyjne (sprawdzona na sobie :D) typu żyrafa z klockami fisher price bardzo bym chciała cos kupic juniorowi ale kompletnie niewiem co jest fajne czym dzieciaczki w tym wieku sie bawią ::)

Joeey oczy kaczusi sa z papieru samoprzylepnego ;D

Donia a z zabaweczek polecam pitota, komorke i do tego jakis super kabelek i masz dziecko z glowy ;D ;D ;D ;D a moj oskar jeszcze lubi moje buty :laugh: :laugh: :laugh:

Gabi , masz rację z tymi zabawkami :D ale moja komórka jest tak juz wymęczona przez Filipa że strzch co będzie dalej trenuje na niej swoje 6 ząbków to nietrudno sobie wyobrazić ::) :D :D piloty i kable też wypróbowane ostatnio odpięłam pasek od torby podróżnej i to dopiero super zabawka :laugh:

Donia moja Kamilka uwielbia piramidę-słonia TINY LOVE - zdejmuje mu głowę i wrzuca kulki do środka (a wtedy włącza się muzyczka i światełka). i tak w kółko siedzi wrzuca i wyjmuje, wrzuca i wyjmuje.
A ostatnio przebojem jest garnuszek na klocuszek FISHER PRICE - to jest sorter na różne klocki. na razie nie umie co prawda wrzucić tych różnych kształtów, ale za to zdejmuje pokrywkę garnka i wrzuca od góry (a wtedy włącza się piosenka) - i znowu wrzuca i wyjmuje

aOla ja też miałam ochotę na ślimaka smakosza, ale jak go obejrzałam na żywo, to zrezygnowałam. on nie ma możliwości wyłączenia muzyczki (trzeba wyjąć baterie), a ta melodyjka włącza się przy nawet lekkim przyciśnięciu ślimaka. ogólnie - to byłoby denerwujące. a mi osobiście nie chciałoby się wyjmować co chwilę baterii.

Dzięki mamuski za info

aOLA ja właśnie dzisiaj przeleciałam wszystkie zabawki na allegro i te które ty pokazywałas tez mi wpadły w oko , trudno wybrac cos fajnego bo za duzo tego jest ::) :laugh:

a wiecie, czym moja Mała najlepiej się bawi od kilku dni? kupiłam jej tamburyno za 8 zł. od pierwszej chwili rzuciła się na nie. i w domu wali w nie z całej siły. i ma straszną radochę.

reklama
Do góry