reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Hmm..Nieistotna ja tez mialam wielofunkcyjny tzn mam go do dzis i to bedzie dla ciebie wg. mnie oczywiscie najlepszy wybor!!!!polecam-super sprawa a potem jak juz maluch siedzi mozna bedzie kupic spacerowke!!!!ja wybralam wielofunkcyjny i jestem bardzo zadowolona!

reklama
Nieistotna prawda jest taka ze jakiego wozka bys nie kupila to i tak w lato zaczniesz rozgladac sie za leciutka spacerowka ;D ;D ;D hehehehe

Ja juz przerabiam trzeci wozek i zaden mi jeszcze sie extra nie sprawdzil ;) :laugh: :laugh: bo ja to by chciala sama nie wiem co hehehehehe

ale polecam wozeczki 3 w 1 gondola osobno, fotelik osobno i siedzisko spacerowe osobno tak jak maja Mutsy i BebeConfort mi sie fajnie nimi jezdzilo :) :) i mozna sobie kombonowac do woli :laugh: :laugh: :laugh:

Niestotna - wozki wielofunkcyjne, jak i podzielone na gondola+spacerowka, nie roznia sie wiele cenowo. Stawialabym jednak na to drugie rozwiazanie. A to dlatego, ze zima bedzie dzidzi cieplej, poniewaz gondola jest wieksza, glebsza i cieplejsza. Poza tym, jezeli bedzie zima taka jak w tym roku (-20st) to na pewno gondola lepsza dla maluszka.
Poza tym, mam dwojke dzieci, oboje zimowi - synek lutowy, corcia grudniowa. Dla synka mialam wielofuncyjny, dla corci gondola+spacerowka i ten drugi lepiej sie sprawdzal.
A to co pisze Gabi, to swieta prawda - i tak szybko kupisz spacerowy :) Szkoda ze nie mozna kupic wozka: stelaz, gondola i fotelik :) a pozniej osobno spacerowka :)

Jak dla mnie wielofunkcyjne maja 1 glowna wade: zazwyczaj maja bardzo wysoka spacerowke - a to mi sie nie podoba. Mutsy jest Ok pod tymwzgledem.
Zgadzam sie z Wandą.
Gdybym miala drugi raz kupowac wozek dla 2 dziecka to kupilabym Mutsy z fotelikiem i gondolą ale bez spacerowki i zamiast niej wypasioną lekką spacerowke.

reklama
W przypadku gdy mieszka sie w miescie (duzym) wysokie wozki maja tez istotny plus. Dziecko jest lepiej zabezpieczone przed wdychaniem np. spalin niz w wozkach nizszych.
Pozdrawiam, Agnieszka

Do góry