reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Wanda mi podobaja się najbardziej te duże kojce, takie jak ma Natalia, bo faktycznie jest dużo miejsca do zabawy a poza tym jest sama siatka, która i tak jest dosć gęsta więc jesli jest jeszcze ten materiał to mam wrażenie że dziecko ma ograniczone pole widzenia. Ale to może tylko moje wrażenie ..

Ja właśnie odkryłam na naszym wyjeździe zalety kojca :) Kamil sporo czasu w nim spędzał w dzień bawiąc się ( mam nadzieję, że dalej tak będzie w domu, a ja będę mieć troszkę więcej czasu dla siebie :) ) a w nocy służył nam za łóżeczko :) Także polecam ! :)

reklama
ja kojca nie kupuje bo po wakacjach mam dostać od kolezanki ;D

Piotruś dostał ząbkowe od dziadków i ruszam na allegro Chyba że podpowiecie mi co mu kupić z zabawek (moga byc przyszłościowe) tak koło 100zł

mnie sie najbardziej podobaja te zabawki do wody ;D wdzialam je na zywca i sa naprawde extra a te zyfafy i garnuszki z Fishera o d.upe rozbic ceny nie warte ;) ::) ;D

Karina - zazdroszcze rolek :) Tez zamierzam sobie kupic w niedlugim czasi, ale zapewne przedluzy sie to do wiosny ;D ;D ;D i tez myslalam o tym rozowym kojcu, ale wlasnie ja chce duzy kojec jako kojec, a nie jako lozeczko :)
Bartys - z tych zdjec co wkleilam, to tylko jeden jest maly, a reszta duza - ponad metr na ponad metr kazdy :)

Wizualnie tez mi sie bardziej te pastelowe kolory podobaja, ale dla dziecka bardziej atrakcyjne wydaja mi sie te kolorowe :)

Jak dla mnie kojec Ingusi jest naj, naj...i chyba dobrze jej służy.
Kupilam to lozeczko/kojec bo potrzebujemy raczej łożeczka turyst.- znow wyjezdzam do rodziny i w koncu Gabi bedzie miala swoje osobiste lozeczko - ciezko mi było z nią spać - juz sie odzwyczailam od takiego czujnego spania w 1 pozycji.

Łozeczko wynalazlam na allegro.

Gabi - ja na razie bede poczatkującą na rolkach więc chyba bede cwiczyc nocami po osiedlu :D :D :D Ale w sklepie bardzo mi sie spodobala jazda miedzy regałami ;D

aOla, a moze pomysl o tym dinozaurze z fisher price? Wydaje sie atrakcyjna zabawka dla dziecka siedzacego i kosztuje niewiele ponad 100zl. Gratuluje zębola :) My mamy juz 4 sztuki.

Jakis czas temu chwalilam sie, ze kupilismy Kubusiowi krzeselko do karmienia Baby Dreams model Pepe. Niestety juz go nie mamy, bo okazalo sie, ze to strasznym badziew. Nie polecam! Dwa razy wymienialismy na nowa sztuke, bo koleczka sie rozwalaly. Byc moze dlatego, ze Kuba jest dosc ciezki, ale przeciez to jest krzeselko do 18kg, a tyle Kubus jeszcze nie wazy :p Wymienili nam w Calineczce bez problemu na inny model ktory wybralismy (Bambi) i powiedzieli ze juz wiecej tego Pepe zamawiac nie beda. Takze odradzam Pepe. Bambi podobno sprzedaja od 2 lat i nie maja reklamacji jak na Pepe. I czuc, ze to jest krzeselko stabilniejsze i inne ma mocowanie kolek. Rozpisalam sie, ale moze ktoras jeszcze stoi przed decyzja zakupu krzeselka dla dziecka... :)

Pozdrawiam,
Agnieszka

Dziewczyny pisałeście coś o tym foteliku Ramatti ale nie mogę znaleść czy któraś z Was ma ten fotelik ??? polecacie go czy raczej mam szukać innego???

Na TVN Style ma być teraz o fotelikach samochodowych, warto obejrzeć przed zakupem.. Co do Ramatti to jest nasz tym, ale jeszcze go nie przymierzałam do samochodu i bliżej nie oblookałam ani nie macałam. :p

reklama
Cześć grudniowe mamuski.. Zawitalam do Was w grudnia 2006.. chcialam zapytac o kwestie wozka.. na poczatku myslalam o wielofunkcyjnym, ale teraz bardziej sklaniam sie ku glebokiemu + pozniej spacerowka. Powiedzcie mi jak to wygladalo u Was. Do kiedy maluch korzystal z glebokiego, a kiedy zaczelyscie uzywac spacerowki?
Pozdrawiam

Do góry