reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Joeey - pewnie, jakbym spala na kasie, to z cala pewnoscia mialabym 6 wozkow - na kazda okazje inny :D :D :D ale nie spie na kasie, wiec nie mam :p

Kurde, a Pawlowi tez sie bardziej podoba ten najbardziej kolorowy :) Zreszta juz przy temacie karuzel dla dzieci byla mowa o kolorkach bardziej zywych i pastelowych :)

Ewela - a ja lozeczka nie kupowalam nigdy szczerze mowiac, bo mam dwa jeszcze po Wiktorze, a one i tak po moich kuzynach sa :) Takze mialam te wydatki z glowy :) Ale w kojec raczej zainwestuje :)

reklama
a poza tym ja mam dwojke dzieci do ubrania, nakarmienia i kupowania zabawek, a to juz nie jest takie latwe :p
no ale za 30 lat, jak juz splacimy kredyt to bedzie nas stac ;D ;D ;D

Wanda to kupisz wtedy wnukom wózek za 2000 :p :laugh: :laugh: :laugh:

mnie też się podoba ten co ma Natalia ale ten pierwszy jest większy a poza tym mam podobny i juz mi sie znudził :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ale ten Natalii jest sliczny tfu co ja pisze ten Ingusi ;D ;D ;D

A ja Gabrysi kupiłam kojec/łożeczko turystyczne.... i znowu juziowe :D :D :D

No i kupilismy w Ikei kolejną zabawkę pluszową - niebieską żyrafę. Ma już wilebłada z tej serii
i bardzo go lubi - ściska go, tuli i pozniej nim rzuca. :D

A ja w końcu dzis wydalam troche kaski na siebie ;D - kupilam sobie ROLKI Salomon!! I do tego caly osprzet - ochraniacze na nadgarstki, specjalne skarpetki, spodnie. ;D ;D ;D Od jutra jeżdżę. Ale sie ciesze.

Karina zazdroszcze u nas nikt nie jeżdzi patrzyli by na mnie jak na ufo ;) :laugh: :laugh: :laugh: a kojec prześliczny

Karina kojec bombastik ;D a na rolkach ja sie przemieszczam coby w tluszcz nie obrastac ::) tylko ostatni sie zaniedbalam z tymi sportami :laugh: :laugh:

reklama
Do góry