reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Wandziu ja mam ten

index.php

i jestem bardzo zadowolona z niego, w dodatku można sobie o niego jeszcze materacyk zamówić. Polecam. Tych mniejszych bym nie kupowała, bo wg mnie to nie ma tam za dużo miejsca do figlów.

A co do pierwszego to wydaje mi się, że nie będziesz widziała co Paulinka robi. Ja właśnie dlatego go odrzuciłam. Ten używany jest b. fajny. Jeśli cena też ok. to bym kupiła właśnie ten.

Ketsa pościel bombowa! Jest naprawdę śliczna! ;D Moja koleżanka, która ma teraz 2-letnie dziecko radziła mi, żebym kupiła Ingusi kolorową pościel, ale niestety nie było żadnej ładnej, więc mamy kolorki pastelowe.

Nathalie pisze:
A co do pierwszego to wydaje mi się, że nie będziesz widziała co Paulinka robi. Ja właśnie dlatego go odrzuciłam. Ten używany jest b. fajny. Jeśli cena też ok. to bym kupiła właśnie ten.

Natalko - a mnie sie ten pierwszy stabilniejszy wydaje, wlasnie dlatego ze tak slabiej widac i mniej siatki - zreszta dziecko tez potrzebuje prywatnosci :p ;D ;D ;D nie bede szpiegowac ;D

Wandzia mi sie podoba ten co Natalia ma, ale ten uzywany tez jest ok

a delfinek fajniusiiii :)

ja kupilam dzisiaj Oskarkowi gumowe zabaweczki cale zoo tak na mnie patrzyly z polki ze wzielam i dostalam opierdziel od adama po co ??? ::) ehhhhhhhhhhhh przeciez dziecko musi sie czyms bawic nie ??? ;D

Mi tez sie podoba ten pierwszy!!!!Ja zamiast kojca kupilam lozeczko turystyczne tylko nie w rozmiarze standardowym tylko szersze o 25 cm!!!tez mlody ma duzo miejsca a ja skorzystalam bo wydaje mi sie to lepsze niz zwykle lozeczka dla dzieci ktore zaczynaja siadac ,wstawac i byc ruchliwe do potegi!!!w tym nie moze sie nigdzie udezycz a procz tego mozna go wszedzie ze soba zabrac!!!!

reklama
Wandzik ale jak ktos ma kaske i lubi wydawac to czemu ma nie kupic i za 2 tysiaczki wozka ???
mi najbardziej podoba sie kojec Natalki - w koncu tez go zamierzalam kupic, a teraz juz sama nie wiem, musze zmienic fotelik i kupic spacerowke :p

Do góry