reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

to jeszcze do streczowych pampersów Na głównym juz pisałam ale napisze raz jeszcze Piotruś nauczył się je odpinać i wciążmusze mu je poprawiać No i według mnie są mniej chłonne od rossmanowskiech Po nocy jest o wiele bardziej przesikany

reklama
aOla rossmany są bardziej chłonne to fakt

Maja też odpina rzepy zaraz jej coś muszę ubrać bo mam przed oczami sytuację Doni :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczynki macie ktoras tego pelzaczka z Fisher'a kiedys Ana o nim wspominala ale nie wiem czy w koncu sie zaopatrzyla ??? Dajcie opienie ;D bo jestem chetna kupic ;D ;D o to

118444955

a ja myslalam ze Paula tu upatrzony wozek wkleila a tu ni ma nic :( ja maniaczka odchodze nienasycona ;D ;D ;D

Gabi my mamy Piotrus na razie jest nim srednio zainteresowany ale on jeszcze nie pełza

dziewczyny i co z tymi spacerówkami?

joeey pisze:
a tak w ogole to mialam o czym innym pisac, jak Wam sie podoba taki zagłówek do fotelika ??? bo mi sie strasznie podoba ta swinka i mam na nia ochote ??? tylko czy to praktyczna rzecz ??? pewnie nie na upaly ale jesien, zima...???
http://www.allegro.pl/item116748844__g_hit_zaglowki_do_fotelikow_dla_najmlodszych.html
Joeey, wg mnie zagłowek niepraktyczny jest - dostalismy taki z fotelikiem, przymierzyłam Oliwci to go od razu wywalila, zreszta sie nie dziwie ;) na te upały w ogole odpada, a i zima nie wiem czy sie sprawdzi.

Widze szalejecie z nowymi pampersami a ja nawet nie wiem co to za wynalazek ::)

Paula mnie bardziej pierwszy się podoba....

Ola ale jaką spacerówkę chce ta koleżanka parasolkę czy coś sportowego bardziej?

Dziewczyny może macie kontakt z dzieciakami takimi około 2 letnimi??? musze zrobić rozeznanie jaka zabawka by była fajna dla takiej małej dziewczynki bo w podzienkowaniu za pożyczenie fotelika samochodowego (0+ ten z którego Maks już wyrasta) chciała bym jej właśnie jakąś zabawkę kupić.
...Chyba że lepiej jakieś ciuchy...???
Młoda w styczniu kończy dwa latka a fotelik był najzwyklejszy ze zwykłych i jeden z tańszych ... Pomóżcie coś proszę

reklama
Parasolki są zazwyczaj takie mniej zabudowane bo musżą być lekkie ale składaja sie za to fajnie Paula ja tak jak pisałam doradzam parasolkę zwłaszcza na wyjazd na pewno do pociagu przeniesiecie ja o wiele łatwiej niż ten pierwszy

Do góry