reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Nathalie pisze:
Paula ja też byłabym za pierwszą - jest tańsza, lżejsza i ładniejsza. ;)

Sorbek widzę, że obowiązkowo piesek Zebuloo przyczepiony do spaceróweczki. ::) :laugh:

No obowiazkowo :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Paula bedziesz zadowolona a zwłaszcza mąż jak bedzie miał nosic zobaczysz jest leciutka i poręczna bardzo choć możę ta pierwsza ładniejsza ta tez jest fajna i naprawdę wygodna w transporcie wiem co mówie bo poprzednia była tak składana i okropnie sie ją nosiło a tak sama sobie radzę jak mam jechać gdzieś samochodem i z wózkiem

skusilam sie za Wami i kupilam nowy wozek leka spacerowke  ;D ;D

nie no żartuje skusilam sie na ta hustawke skoczka  ;D jak przyjdzie i ja zamontuje to sie pochwale  :p ;D ;D

Ja tylko na chwilkę tutaj

Laski huśtawko-skoczek reweeeelacja Maks aż piszczy jak w tym siedzi (choć podobno są też dzieci które za tym nie przepadają...ale to mniejszość).

Później wstawie fotkę jakąś jak szaleje młody ....też długo w tym nie wytrzymuje ale przez jakiś czas jest tak jak by dziecka nie było...

Gabi ....a ja wiem co kupiłaś... :p ;D....fajna fajna sama między tymi dwoma właśnie się wahałam....a ta moja żeby było śmieszniej z samego Rzeszowa przywędrowała ;)

Ketsa serio z Rzeszowa ??? ze tez wczesniej nie popatrzylam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: to bym Ci ja zagrnela :D :D :D ja kupilam ta kaczuche :laugh: :laugh: ale dopiero dzisiaj sobie zdalam sprawe ze ja w domu nie mam futryn wszystkie jakos nieszczesliwie obudowane albo wogole nie wystaja albo ich poprostu nie ma bo mamy 3 drzwi przesuwne ::) ::) i nie wiem jak to zamontujemy :laugh: :laugh: zostala nam tylko altanka na polu ale babcia nam pewno nie pozwoli :laugh: :laugh: :laugh:

jak to sie montuje jak bedziesz zdjecia wlkejac to mi napisaj oki ??? ;D a hak w gre tez nie wchodzi bo mamy obizane sufity plyta gipsowa ::) ::) i boje sie ze dupa bedzie a nie hustanie :p

Gabi serio ....heheheheh to dobrze że się dopiero teraz przyznałam ;D ;D ;D ;D ;D ::) (ale tak serio to nawet nie zwróciłam uwagi póki przelewu nie zrobiłam ;) )

A tym że nie masz futryn odpowiednich to się nie przejmuj. Ja tą część którą się tak obejmuje futryne od razu schowałam bo to bardzo nie bezpieczne mi się wydaje bo słabo chwyta. A na szczęście pani od której kupowałam dołączyła też hak i na tym to wisi u mnie i jest przytwierdzone na ziher.
A haczek wkręciłam w środek najsolidniejszej futryny jaką mam w domu. Tak że myśle że też powinnaś jakieś miejsce na haka znależć

A to zdjęcia całego zestawu....ale okazało się niestety że jest zupełną niemożliwością zrobić normalne (ostre) zdjęcie w tej huśtawce.... tak że sory za jakość
dscf1296yv0.jpg

dscf1274lv4.jpg

Ketsa - ale bajer :) Wklad oczywiscie najbardziej mi sie podoba :)
My mamy co prawda hustawke pokojowa, w ktorej Paulinka bardzo lubi sie bujac, wiec nie kupuje "skoczka", ale bardzo fajne :) Poza tym, jakos wydaje mi sie ze Paulinka jest jeszcze za maluska na to... ona jakos wolniejsza od Waszych dzieci mi sie wydaje... narazie dopiero sama siedzi :p

Ketsa fajowskie ;D a i kocyk mamy taki sam :laugh: :laugh: ja sie tylko zastanawiam skad wziac nowe oczy dla mojego kaczora ;D ;D ;D ;D bo te co ma sa nie fajne :p ::) ::)

reklama
Gabi hehehehehehehehehhehehehehehehheheehheheheheheh ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ja się nad tym samym zastanawiałam jak chciałam tamtą kupować..... albo trzeba pisakami się pobawić i malnąć albo zpapieru kolorowego wyrzeżbić podobne do tych no chyba że masz jakąś zabawkę- dawcę do transplantacji ;)

...a kocyk to nasz specjalny taki do sponiewierania i upodlenia ;D ::)

No dziewczyny to jak byście chciały kupować to polecam właśnie bardziej taką z obudową plastikową bo się mniej dziecko o futrynę obija ;)

a nie dość że można na niej skakać to jeszcze można się kręcić i obkręcać, no i jak się trochę podciągnie paski to może robić za zwykłą huśtawkę.

Do góry