reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Jest chyba ładniejszy macie rację - zreszta parasolki mnie się niezbyt podobaja - chyba że Peg Perego ale też nie wszystkie i Zapp jednak bedę sie upierać że do pociągu wygodniejsze a chyba o to też chodzi czy nie ? Jesli mam podać który łądniejszy to chyba pierwszy chociaż na tych zdjęciach ten drugi wyglada beznadziejnie na żywo dużo lepiej

Dobra już się nie madrze

Za to się pochwalę kupiłam te półóeczki co mi doradzałyście do kuchni :laugh: :laugh: :laugh: i słoiki na półeczki

Gabi ja jestem zadowolona z zakupu Pomimo ze Piotrus nie pełza za nią to namiętnie obgryza kółeczka i ogląda mrygające światełka ;D
Paula ta pierwsza fajniejsza
Ketsa taką zwykłą parasolke ale rozkładaną do spania

aOla kiedyś wklejałam zdjęcie kuchni i pytałam co zrobić po drugiej stronie i dziewczyny a w sumie joeey doradziły półeczki i kupiłam jak zamontujemy to wkleję

aOla Ta parasolka druga się rozkłada do spania a poza tym ten pierwszy to nie parasolka zauważcie

Paula ja też byłabym za pierwszą - jest tańsza, lżejsza i ładniejsza. ;)

Sorbek widzę, że obowiązkowo piesek Zebuloo przyczepiony do spaceróweczki. ::) :laugh:

reklama
Dziewczynki dziękuję za Wasze opinie :) mi też bardziej podoba sie ta pierwsza :) ale chyba raczej zdecydujemy sie na ta drugą bo tak jak pisze Asia to jest parasolka i po złożeniu zajmuje mniej miejsca niż ta pierwsza, ale jeszcze zaczekam na decyzje mojego męża bo to on będzie ją nosił ;D np. do pociągu bo chcemy jechać do Ustki pociągiem i dlatego potrzebny nam mniejszy wózek.

Asiu bardzo dziekuję Ci za zdjęcia :) jesteś kochana :-* przedstawiłaś to bardzo obrazowo :D

Do góry