reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Jest chyba ładniejszy macie rację - zreszta parasolki mnie się niezbyt podobaja - chyba że Peg Perego ale też nie wszystkie i Zapp jednak bedę sie upierać że do pociągu wygodniejsze a chyba o to też chodzi czy nie ? Jesli mam podać który łądniejszy to chyba pierwszy chociaż na tych zdjęciach ten drugi wyglada beznadziejnie na żywo dużo lepiej
A
aOLA
Gość
Asia jakie półeczki?
A
aOLA
Gość
Gabi ja jestem zadowolona z zakupu Pomimo ze Piotrus nie pełza za nią to namiętnie obgryza kółeczka i ogląda mrygające światełka ;D
Paula ta pierwsza fajniejsza
Ketsa taką zwykłą parasolke ale rozkładaną do spania
Paula ta pierwsza fajniejsza
Ketsa taką zwykłą parasolke ale rozkładaną do spania
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
aOla kiedyś wklejałam zdjęcie kuchni i pytałam co zrobić po drugiej stronie i dziewczyny a w sumie joeey doradziły półeczki i kupiłam jak zamontujemy to wkleję
aOla Ta parasolka druga się rozkłada do spania a poza tym ten pierwszy to nie parasolka zauważcie
aOla Ta parasolka druga się rozkłada do spania a poza tym ten pierwszy to nie parasolka zauważcie
Nathalie
Fan(ka)
Paula ja też byłabym za pierwszą - jest tańsza, lżejsza i ładniejsza.
Sorbek widzę, że obowiązkowo piesek Zebuloo przyczepiony do spaceróweczki. : :laugh:
Sorbek widzę, że obowiązkowo piesek Zebuloo przyczepiony do spaceróweczki. : :laugh:
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Dziewczynki dziękuję za Wasze opinie mi też bardziej podoba sie ta pierwsza ale chyba raczej zdecydujemy sie na ta drugą bo tak jak pisze Asia to jest parasolka i po złożeniu zajmuje mniej miejsca niż ta pierwsza, ale jeszcze zaczekam na decyzje mojego męża bo to on będzie ją nosił ;D np. do pociągu bo chcemy jechać do Ustki pociągiem i dlatego potrzebny nam mniejszy wózek.
Asiu bardzo dziekuję Ci za zdjęcia jesteś kochana :-* przedstawiłaś to bardzo obrazowo
Asiu bardzo dziekuję Ci za zdjęcia jesteś kochana :-* przedstawiłaś to bardzo obrazowo