reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Ola no nie moge nie pasuja Ci nowe Pampersy ??? Ja bym sie pokroila za nie ;D jutro jade zakupic jeszcze 2 paczki do reala bo w leclerku juz niestety sa te stareee :(

My uwielbiamy te nowe pampersy strechowe. Sa rewelacyjne. Do tego stopnia je polubilismy, ze zrobilismy ich maly zapasik w obawie, ze za kilka tygodni ich juz nie bedzie. W tej chwili mamy jedna paczke rozpoczeta i 6 w zapasie :D

HEj Dziewczynki!

Kupilam wlasnie spacerowke! Najpierw wypatrzylam ja w sklepie, a potem kupilam ta sama, ale zeszloroczny model na ebay. ;D Spoko, potrzebujemy ja praktycznie tylko na wyjazd do Polski, wiec fajnie, ze uzywana nam sie zalapala. :D Rozklada sie calkiem do lezenia i wazy ok. 5kg. Mam nadzieje, ze pozwola ja nam wziac do samolotu do srodka na trasie z przesiadka. Nie chcialam jakiejs super spacerowki kupowac, bo kraza okropne historie o sponiewieraniu wozkow w lukach bagazowych samolotow! Co chwila slysze, ze ktos odebral polamany wozek z naklejka, ze nie odpowiadaja za uszkodzenia. ::) ::) :mad: :mad: Przy tej spacerowce to nawet nie bedzie nam w razie czego szkoda. :D

http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300010752933

W sobotę pojechałam na macanko do sklepu i zaopatrzyłam się w dwie paczki. Ale wcale nie trzeba macać. Ta kartka, o której pisała Agnesa jest widoczna, tylko trzeba się dobrze przyjrzeć. Po tej stronie co jest otwarcie jest po środku biały pasek szeroki na ok 1 cm, przez który prześwitują albo same pieluchy albo na górze pielucha a na dole coś ciemnego. to ciemne to własnie ulotka reklamowa streczowych. To dośc dobrze widać, jak paczki leżą jedna na drugiej. Miłej zabawy wsklepie. Ja zepsułam piramidke, bo te sreczowe wypatrzyłam na dole. ::)

Pati to super że udało Ci sie kupić spacerówkę :laugh: jest bardzo fajna mimo iż używana ale masz racje na wyjazd szkoda wydawać kasy na lepszą a i dobrze że ma budkę bo przecież u nas zima wtedy będzie ::)
My też jesteśmy na etapie szukania spacerówki i lada dzień coś wybierzemy :)

Dziewczyny ile kosztują te streczowe pampersy i ile jest sztuk ???

Paula w carrefourze jumbo pack kosztuje 44 zł (tyle samo co nie streczowe). A ilośc sztuk w paczce zależy od rozmiaru. np 4 jest 76 szt, a 4+ juz tylko 70.

Klucha dzięki za odpowiedź :-*

Ketsa nie sprzątnełaś mi huśtaweczki bo ja nawet jej nie widziałam ;) ale superaśną kupiłaś :) a i miałaś racje że licytowałam tygryska ale gość w ostatniej chwili mnie przelicytował :( jednak nie ma tego złego....bo faktycznie może lepsza będzie taka z plastikiem :D

Joeey krzesełko do kąpieli fajne ale dla nas zbędne bo Kacper i tak się kąpie ze mną albo z tatą na zmianę :D a beletnica extra :laugh:

reklama
Paula ja w sumie wiem tylko tyle ze sa cieńsze i bardziej kololrowe ale nie wiem jak na nie trafic
aOla nie wiem czy streczowe boczki chyba nie

jak sie nowa seria pampów skończy to wracam do rossmana bo tych starych pampów nie lubie

Do góry